reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
a tak w ogole to ja sie czuje pokrzywdzona...ooo...

przejrzalam siatki centylowe i okazuje sie ze np. 4-miesieczny chlopczyk, ktorego waga znajduje sie w 50. centylu ma wazyc 7200, ale juz dziewczynka - 6500... i gdzie tu sprawiedliwosc!!! czemu ja mam wiecej do dzwigania!!!

po osiedlowych uliczkach nie da sie przejechac. drogowcy znowu zostali zaskoczeni...
r010.gif
jak ten moj malz wroci?
c045.gif

jeszcze nie zamowilam, bo teraz musze zdjecia wybrac... a ze mnie brzuch boli, to sie takimi rzeczami nie zajmuje... :)

hej laseczki.....mam prosbe....znacie moze namiary na jakiegos panstwowego psychologa? bo czuje ze jak nie pojde gdzies to sie zle dla mnie skonczy :(( a na prywatnego mnie nie stac :((

reklama
Do góry