reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

jestem :-[ dzieki ale ten wierszyk to nic takiego, ale przez niego mnie zauważyłyście ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
nie no, żartowałam, miał być koniec wątku pewnego zdarzonego zdarzenia :p ;)
pychotce nic nie jest, zrobił nadprogramową kupkę ::) , a propos , czy któraś stosuje jakieś czopki, jeśli tak to jakie??

reklama
kupiłam takie glicerynowe- jakby moja teściowa jeszcze poszalała z zupką, ale na nich pisze że dla dzieci powyżej 6 roku !! i nie wiem , przy Dawidzie nie musiałam takich rzeczy stosować :(

Jestem, już jestem ... w szpitalu zlewka, bo to piątek po południu, wiadomo weekend i tylko lekarze na dyżurach. Pani doktor na izbie przyjęć porównała poprzednie wyniki z dzisiejszymi, zadzwoniła na hematologię i ustaliła z tamtejszym lekarzem, że nie jest to stan krytyczny, więc mam w poniedziałek zadzwonić do nich, rozmawiać z lekarzem prowadzącym i umowić się na planowaną wizytę. Nawet nie spojrzała na dziecko ... efekty byłby ten sam jakbym im przez tel przeczytała wyniki ;)  Najważniejsze, że nie jest aż tak źle aby nas zatrzymali w szpitalu, ale qrcze mogłoby być lepiej! Żeby chociaż wyniki były na tym samym poziomie, a one spadły :(

Dzięki Frezja :-*

Wiecie co dzisiaj spotkałam w tym szpitalu kolejną znajomą mamusię, chodziłyśmy razem na gimnastykę dla kobiet w ciąży (wcześniej jak chodziłam tam regularnie, to co raz jakaś znajoma twarz najczęściej ze szpitala w którym rodziłam) Jej synkowi nie schodziła żółtaczka, zaczął spadać z wagi i trafił tam na kroplówki ... szok ileż tych naszych dzieciątek choruje!

Kika,
Prezes sra srednio co 2-3 dni.... jak nie robi na trzeci dzien, to dostaje Plantex...
czopki mam, ale jeszcze nie dawalam mu...

zobaczymy jak teraz bedzie sie zachowywal po wprowadzeniu stalych pokarmow... na razie oprocz poprawy apetytu to zmian nie widze...

reklama
Do góry