reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Hmmm mój mąż pewnie już do domu wraca a u mnie na piecu stoję wczorajsze gary ;D puste zresztą ;Da ja.... na BB nadrabiam hihihihi
....ale się dziwi chłop...
idę choć pozmywać puki jeszcze dziecię śpi a i tak już mruszeć zaczyna.

Ha, a ja wyjęłam obiad na dzisiaj z zamrażalnika i mam czas dla siebie. Natalka szaleje w łózeczku z karuzelą, a ja sobie czytam...

to ja jeszcze inaczej... wczoraj rano ugotowalam na 2 dni zupe... wiec dzis mam wolne od garow... :)

.... ale katalog lezy nie ruszony...
zaraz sie wezme za niego...

o Boze... ale sie przerazilam...

zostawilam malego w lezaczku, wyszlam na chwile, wracam.... A TEN SIEDZI!!!!
znaczy taki zlozony w pol do przodu... normalnie zamarlam....

musze go zaczac zapinac w te galoty...

Vertigo pisze:
martulko, Tosia sie nie budzi. zasypia miedzy 22 a 24 (bo sobie w noc przesunela) i tuz przed snem zawsze zjada. budze ja raz po 6h od ostatniego posilku (zwykle o 4), potem spi do 7:30-8. nie musialabym budzic, bo pieknie przybierala i bez budzenia, ale cycki nie daja mi spokoju ;) przez sen nie karmie, bo i tak i tak mi sie budzi przy tym, wiec wole ja juz normalnie przewinac, a nie, zeby w brudnej pieluszce siedziala. sciagalam w nocy laktatorem, ale to nie to samo... poza tym mimo nawilzacza jest u nas sucho i skoro ja sie budze zasuszona na wiorek to Toli tez musi sie chciec pic - tylko maly mozdzek nie wie, ze trzeba sie wtedy obudzic ;)

dzis udalo sie rewelacyjnie - jadla 7min i od razu zasnela ;D

Gabrysia w nocy je 10 minut z jednej i 10 z drugiej piersi i od razu po jedzeniu zasypia!A żeby ją dobudzić musiałam rozbierać i przewijać, bo inaczej to nici z jedzenia! ;)
Masz rację że budzisz córcię w nocy do karmienia-unikniesz problemów z laktacją! :)

Karen, Frezja miło Was widzieć znów na forum :)

Magdusiek co do tych ciuszków, zabawek to świeta racja. Tak sobie teraz pomyślałam że bez Waszych rad i wymieniania doświadczeń byłabym teraz błądzaca jak dziecko we mgle....

Więc korzystając z okazji że jesteśmy tu wszyscy zebrani
chciałabym wszem i wobec powiedzieć/napisać
FAJNIE ŻE JESTEŚCIE!!! :D :D :D

reklama
Ty sie Rutkowski nie podsmiewaj... bo mi w zyciu tak rura nie zmiekla...
az sie poryczalam...

ale on chyba tez sie zdenerwowal troche, bo momentalnie w lozeczku zasnal...

Do góry