reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa pisze:
Jolik no to pięknie, Tymek przerósł i przeważył Olika ;) A mówiłaś, że nigdy go nie dogoni!!! :)

Teddy mi też wychodzi że Oli mierzy tylko 61cm ::)

a no to chyba dobrze... jak wczoraj przymierzalysmy, to podobnie wzrostowo wygladali, tylko Krystian jest pulpetniejszy....
nie wiem jak Malgosia Jaskowi te 66 wymierzyla... chyba go kolem lamala...

Kika... ale Ty utalencona jestes... :)
a tesciowa pusc ze schodow raz czy drugi to moze baba zmadrzeje troche...
mam nadzieje, ze Kubelkowi nic wiecej poza chwilowym zatwardzeniem nie bedzie...

reklama
Cześć Kobietki,
Widzę, żę od rana w komplecie, nawet Frezyjka się uśmiechnęła do nas. Cmok, cmok.
Weronisiu, Mega Gentelman Jan, całuje rączki!! :-* :-* :-*
Jolik,
Mówiąc szczerze, ja mam własne prawie sześcioletnie dziecko i wiem że nie można jej zostawić, ona potrzebuje uwagi. Trudno mi uwierzyc , że gdy mały 3 - latek będzie się domagał uwagi to własna matka Go oleje, żeby zająć się cudzym.
Ponadto infekcje to jedno, ale to Ty o pneumokokach pomyśl dla Tymka.
przemyśl to sobie jeszcze, myslę, że powinnaś mieć ninię, która skupi się tylko i wyłącznie na Tymku. W końcu za to jej płacisz.
u nas grudki w kupie. coś nie tak z tymi grudkami?
Doxa, dobrze, że jedziecie. Bedziesz spokojniejsza! Czekamy na wiadomości.
Co do tych samych gadżetów, to chyba w większości mamy: książeczkę Tiny love, pieski zebulo i leżaczki nam się powtarzają ;D
Kika, pieknie wierszem piszesz, widac Teściowa nie taka zła, skoro humorek Ci dopisuje, ale miała baba pomysł ::)
Teddy,
dobrze że sobie Prezes na Rade Nadzorczą nie skoczył ;D
Chyba Jaśka też zacznę przypinać, na wszelki wypadek.
A mówili, że dziecko pomiędzy 3 - 6 miesiącem jest takie kochane i, że jak zostawisz, to jeszcze w tym samym miejscu zastaniesz. Kłamali ;D

Elol laseczki......wczoraj wazylismy mlodego co prawda nie profesjonalnie....ale plus minus wazy 6500 a mierzy 62 cm....a juz martwilam sie ze nie przybiera na wadze...wczoraj prawie nic nie jadl (chyba nic mu nie bedzie co? w koncu dorosly tez nie zawsze ma apetyt) bo go babelki (czyt.pryki) meczyly..... a dzis nadrabia zaleglosci w jedzeniu ;)
powiedzcie mi czemu Wy tak latacie na badania??? waszym dzieciom cos dolegalo i Was kierowano na badania czy ja mam taka du powata pediatre ze nie zleca badan.....powiedzcie bo sie zamartwiam ;)

kochana Weroniczko..... wszystkiego naaaaaajjjjjjjj.....duzo zdrowka i rosnij szybciutko ;) zyczy Alanek z mamusia

Anja ja piernicze skad wytrzasnelas ta odjechana kaczuche do plywania....boskaaaaa :)

Teddy hihhih podobaja mi sie te fotki z wczoraj (dobrze ze z wami nie poslzam bo by mi sie maly zaryczal na smierc taki byl wczoraj marudny) ...szczegolnie te 3 pampersy pod stolikiem hihhi pewnie niezla strefa skazenia byla co?? nie zarzadzili ewakuacji na wypadek ataku terrorystycznego?? ;)

Witam Mamuski,
Jej ja normlanie nigdy za wami nie nadarze, pracy mam starsznie duzo a jak w domu to oczywisice kazda minute spedzam z Olivka.

Shady zarombista co nie, i jeszcze do tego jak naciszniej dziub to kwacze czy jak to sie to mowi.  Wyobraz sobie ze kupilam w takim sklepie za $10 ale jest super.  Olivka jeszcze troche za mala na nia ale wczoraj sie wygupialismy.

Luszka twoja niunia naprawde wyglada jak by o wiele satrsza, wloski ma ekstra.

reklama
Do góry