reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jolik nie wiem czy po mnie czy po meżu. :)
Podobno oboje mieliśmy takie czarne czupryny po urodzeniu. Tylko że później mi zjaśniały i zauważyłam że Natalce też sie coraz jaśniejsze robią.
No i z tyłu sie wycieraja wiec niedługo mędzie żeńska odmiana kapucyna ;D

Teddy co do ochrony to z pewnością tatuś się tym zajmie.... ;D Już sie odgraża że będzie ostra selekcja ;D Żeby tylko przez to starą panną nie została.............. ;)

reklama
Lindsay no tak fozjologiczna około 3-4 miesiąca, a Oli miał słabą już przy urodzeniu, a jak miał 1,5m-ca to mu musieli przetaczać krew ... ja mam nadzieję że to już za nami.
Skoro Maciuś ma wyniki na granicy to może rzeczywiście jeszcze poczekajcie - mojego Olego zostawili z wynikami na granicy ;) A Maciek bierze jakieś witaminki?

Teddy Oli tak dobrze wygląda bo ładnie przybierał na wadze 50-60g na dobę! I teraz zostały mu zapasy :laugh: :laugh: :laugh:

Magdusiek ja chciałam takie większe puzzle, jak ma Luszka! A to tylko 2zł różnicy!

Syla no co Ty? ??? Nie dalej jak wczoraj przegladałam zdjecia w galeryjce i mówiłam małżowi że Twoja Igunia ma takie mądre oczka. I w ogóle jest słodka :)

Weroniczko STO LAT! STO LAT! Rośnij zdrowo na pociechę rodzicom.
Uściski i buziaczki od Natalki i ciotki Luszki

:-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Wszystkiego naj... dla Weroniki ;D
Luszka Natalka ma chyba jeszcze dłuższe hery niż Miśka.. tylko nasze są na brylantynę z oliwki hihihi

Do góry