reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa- a więc zważyłam i pomiezrzyłam :-)
Mały po zrobieniu big kupy, bez pieluszki i skarpetek waży całe 7 kg. Myślę, że 0,3 należy odjąć na bodziaka i pajacyk. Więc wg moich obliczeń wychodzi 6700 g, mierzy ok 66 cm.

oj a mnie się chyba jakieś zapalenie w prawej piersi robi. Boli, jest twarda, a do tego kiepściutko się czuję ... Wiem chyba dlaczego, wczoraj siedziałam z Wami przy otwartym oknie bo Tymuś się w tym samym pokoju werandował. Qrcze, ale ja głupia jestem. ałaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Ina, ale Prezes nie ma jeszcze 3,5 miesiaca!!!
poza tym lezal tak pod katem 30 st., wiec dosc plasko i w lezaczku, wiec ze stopami pow. dupci... nie ma pojecia jak on to zrobil, ale od dzis siedi w gaciach...

a wlasnie, wczoraj gadalysmy o tym mierzeniu.... albo ja nie umiem mierzyc, albo co innego, ale Prezeowi wychodzi 62 cm... i nie chce byc inaczej...

dzień doberek choć ponury
11269ht.gif

noproszę , na chwilkę zostawić "Was" bez opieki i tyle zaległości :o

milion sekund mnie nie było
znów się tyle wydarzyło
a że życia bez was nie ma
muszę dopaść komputera
i przeczytać wszystkie wątki
choć sklerozy już początki
więc duzio pisać muszę
bo inaczej się uduszę
i zapomnicie o mnie jeszcze "misie"
a to nie uśmiecha mi się
ola1ob.gif

Jolik no to pięknie, Tymek przerósł i przeważył Olika ;) A mówiłaś, że nigdy go nie dogoni!!! :)

Teddy mi też wychodzi że Oli mierzy tylko 61cm ::)

od pewnego czasu nie mam chwili zeby do was zajrzec
wczoraj bylismy u nefrologa bo Wiki ma bakterie(gronkowca) i moje szczescie wazy juz 5510g

WCZORAJ MIAŁAM OCHOTĘ ZABIĆ MOJĄ TEŚCIOWĄ!!!!!
ckm7od.gif

pojechałam wczoraj po męża do pracy i na zakupy do reala, przyszykowałam 160 ml zupki, nie byo nas 3 godz, a ona dała mu ta butlę z zupą i po pół godz dała mu jeszcze 120, czyli zjadł w sumie 280 ml !!!
i dzisiaj miał takie zatwardzenie że musiałam zadzwonić do lekarki, ona kazała mu dać soczek z jabłek. zrobił kupkę przed chwilką ale strasznie twardą, dosłownie jak chomicze bobki.
poradziła mi lekarka że jak kubuś rano wstanie to dać mu się napić wody z miodem lub z glukoza, że to dziła dobrze na jelit i łatwiej mu będzi się wypróżniać.
jutro zaczynamy tak robić.

Dziewczyny za namową Małgosi, pędzę z Olim na Izbę przyjęć tam gdzie go leczyli, niech oni mi zinterpretują te wyniki, po co mam cały weekend się zamartwiać! Pa

reklama
Do góry