reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
kurka.... ale dzis zimno....

zwinelismy sie ze spaceru po godzinie... brrrrr

te, Rutkowski... co to za sledztwo???
pompke Ci ukradli???

Weroniczko, 1000 miesiecy!!!!!

Witajcie!!
No tak a ja znów cały zień będę nadrabiała.
Właśnie przeczytałam ile waży Jaś i aż mi kopara opadła :o

Najcudowniejsze życzonka dla Weronki

Luszka a Twoją gwiazdą nie mogę się nadziwić, śliczna.

Witajcie miałam zepsutego kompa, dziękuję Wam wszystkim za życzenia i Jolikowi za te rymowanki, postaram się bywać częściej :D

Właśnie do mnie dotarło jak dłuuuuugi był październik między Wiktorią a Natalką są prawie 2 miesiące różnicy a są jeszcze starsze dzieci  ::)

Ina ło matko! Ja Ci sie śniłam? Ty kobieto może zestresowana jesteś jak Ci sie koszmary śnią? >:D

W imieniu Natalki jeszcze raz dziękuję za complementa :)
No ale juz przestańcie bo mi jeszcze dzidzia w samouwielbienie wpadnie.

Magda Weronika przesłodka. :D

Zresztą wszystkie dzidziolki w galeryjce są cudne i piekne. :D Za rodzicami ofkors :D

Frezja pisze:
Właśnie do mnie dotarło jak dłuuuuugi był październik między Wiktorią a Natalką są prawie 2 miesiące różnicy a są jeszcze starsze dzieci  ::)

...i dokladnie 2 m-ce sa miedzy pierwszym a ostatnim... :)

Weroniczko -wszystkiego najlepszego!
Luszka - myślę, że sporo naszych dzieci ma takie same ciuszki i zxabawki i inne. :) Szczególnie jak ich mamy nic nie robia innego tylko sie wymieniaja wiedzą ;)
Teddy, ja też wytrzymałam na spacerze niewiele ponad godzinę.

reklama
WERONICZKO STO LAT ! MACIEK Z MATKA ZYCZA

uFF Ina. ;) To odpalam ;D

Doxa - bralismy Hemofer 4 krople, kw. foliowy 1/2 tab, Juvit 4 krople, Cebion mult 3 krople i D3 1 krople. Zostalismy na D3 i Juvicie przez ten miesiac. Ja tez sie zastanawiam czy nie podawac dalej zelaza, bo przeciez Mackowi zaczely sie te problemy jak mial 2 miesiace
Biedny Oli, ale za to jaki teraz jest fajny chłopak. :) Juz na pewno za Wami te problemy. Trzymam kciuki

Do góry