reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Ina ło matko! Ja Ci sie śniłam? Ty kobieto może zestresowana jesteś jak Ci sie koszmary śnią? >
W imieniu Natalki jeszcze raz dziękuję za complementa
No ale juz przestańcie bo mi jeszcze dzidzia w samouwielbienie wpadnie.
Magda Weronika przesłodka.
Zresztą wszystkie dzidziolki w galeryjce są cudne i piekne. Za rodzicami ofkors
W imieniu Natalki jeszcze raz dziękuję za complementa
No ale juz przestańcie bo mi jeszcze dzidzia w samouwielbienie wpadnie.
Magda Weronika przesłodka.
Zresztą wszystkie dzidziolki w galeryjce są cudne i piekne. Za rodzicami ofkors
Teddy
Październikowa mać
Frezja pisze:Właśnie do mnie dotarło jak dłuuuuugi był październik między Wiktorią a Natalką są prawie 2 miesiące różnicy a są jeszcze starsze dzieci :
...i dokladnie 2 m-ce sa miedzy pierwszym a ostatnim...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Weroniczko -wszystkiego najlepszego!
Luszka - myślę, że sporo naszych dzieci ma takie same ciuszki i zxabawki i inne. Szczególnie jak ich mamy nic nie robia innego tylko sie wymieniaja wiedzą
Teddy, ja też wytrzymałam na spacerze niewiele ponad godzinę.
Luszka - myślę, że sporo naszych dzieci ma takie same ciuszki i zxabawki i inne. Szczególnie jak ich mamy nic nie robia innego tylko sie wymieniaja wiedzą
Teddy, ja też wytrzymałam na spacerze niewiele ponad godzinę.
reklama
WERONICZKO STO LAT ! MACIEK Z MATKA ZYCZA
uFF Ina. To odpalam ;D
Doxa - bralismy Hemofer 4 krople, kw. foliowy 1/2 tab, Juvit 4 krople, Cebion mult 3 krople i D3 1 krople. Zostalismy na D3 i Juvicie przez ten miesiac. Ja tez sie zastanawiam czy nie podawac dalej zelaza, bo przeciez Mackowi zaczely sie te problemy jak mial 2 miesiace
Biedny Oli, ale za to jaki teraz jest fajny chłopak. Juz na pewno za Wami te problemy. Trzymam kciuki
uFF Ina. To odpalam ;D
Doxa - bralismy Hemofer 4 krople, kw. foliowy 1/2 tab, Juvit 4 krople, Cebion mult 3 krople i D3 1 krople. Zostalismy na D3 i Juvicie przez ten miesiac. Ja tez sie zastanawiam czy nie podawac dalej zelaza, bo przeciez Mackowi zaczely sie te problemy jak mial 2 miesiace
Biedny Oli, ale za to jaki teraz jest fajny chłopak. Juz na pewno za Wami te problemy. Trzymam kciuki