reklama
Doxa
Fanka BB :)
Lindsay B6 w tabletce, dostaje jej pół. Lecznie zastrzykami zakończyliśmy 25.11 i Oli miał przyjmować te witamki jeszcze przez 2 miesiące, czyli jeszcze jakieś 2,5 tygodnia. Dzisiaj odbiorę wyniki jego morfologii kontrolnej, zobaczymy może coś się zmieni? Mam nadzieję że wyniki się polepszyły, bo w listopadzie był w dolnej granicy normy.
A co to jest ta niedokrwistość fizjologiczna?
A co to jest ta niedokrwistość fizjologiczna?
luszka
październik'05, lipiec'07
Witajcie Kobietki i Bobaski!
Martulka ja karmiłam wczoraj Natalkę o 20, 23, 2 i później o 7. Z tym ze o 2 sama ją budziłam bo późno kładłam sie spać a bałam sie że jak jej nie nakarmie to znów bedzie spać 9 godzin bez jedzenia (a tak już sie zdarzało).
Patka być może, chociaż ja Ciebie nie kojarzę ze spacerów. Fakt że byłam tam tylko kilka razy, a poza tym moja szybko postepująca skleroza daje znać o sobie ;D
Dawno już nie wędrowałam w tamte strony ale następnym razem sie odezwę.
Dziewczyny dzięki za komplementy w imieniu Natalki. Ja z tą jej szopą na głowie nie moge sobie czasem poradzić ;D najbardziej po zdjęciu czapki - każdy w inną strone.
Doxa Puzzle kupiłam na Allegro za 19 zł 10 sztuk
oto link:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77833492
Kobietki! Natka też ma czasem śluzowate kupki często z grudkami ale pediatra powiedział ze tak może być.... więc teraz całkiem zgłupiałam.
Martulka ja karmiłam wczoraj Natalkę o 20, 23, 2 i później o 7. Z tym ze o 2 sama ją budziłam bo późno kładłam sie spać a bałam sie że jak jej nie nakarmie to znów bedzie spać 9 godzin bez jedzenia (a tak już sie zdarzało).
Patka być może, chociaż ja Ciebie nie kojarzę ze spacerów. Fakt że byłam tam tylko kilka razy, a poza tym moja szybko postepująca skleroza daje znać o sobie ;D
Dawno już nie wędrowałam w tamte strony ale następnym razem sie odezwę.
Dziewczyny dzięki za komplementy w imieniu Natalki. Ja z tą jej szopą na głowie nie moge sobie czasem poradzić ;D najbardziej po zdjęciu czapki - każdy w inną strone.
Doxa Puzzle kupiłam na Allegro za 19 zł 10 sztuk
oto link:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77833492
Kobietki! Natka też ma czasem śluzowate kupki często z grudkami ale pediatra powiedział ze tak może być.... więc teraz całkiem zgłupiałam.
Doxa - powiedziala nam o tym alergolog. Niedokrwistosc fizjologiczna wystepuje okolo 3-4 miesiaca i jej sie wtedy nie leczy. My odebralismy wyniki we wtoerk i nadal sa na granicy. Kazano nam przeczekac miesiac i powtorzyc wyniki. Nie bardzo wiem co mam robic. Macio jest bardzo zywotny i oprocz wynikow na papierze nie ma innych objawow niedokristosci (np paznokcie łamiace sie i z wgnieceniami)
*syla*
kobieta pracująca...
lindsay pisze:Syla a kupki ma jednolite czy z grudkami ?
z kuleczkami no nie wiem jak to opisać
Teddy
Październikowa mać
czesc laski i bobaski...
nie wiecie gdzie Rutkowski07???
jaki taki zaginiony w akcji czy co...
no moje dziecie chyba odzyskalo apetyt na calego - od rana wszamal juz 200 ml, wiec nie wiem isc do tego lekarza w poniedzialek, czy nie...
moze sie przejde, to go chociaz zwaze... bo mam wrazenie, ze tez okolo 7,5 wazy... chociaz Jasiek wydawal mi sie troche ciezszy...
Doxa, Oli naprawde swietnie wyglada - bynajmniej nie na niedozywionego...
Luszka... musisz zapewnic Natali ochrone, bo ja niedlugo jakis ksiaze porwie...
ale fajne kudlate te niektore bobaski sa... mojemu co prawda cos tam na kapucynie wyrasta powoli... ale bardzo powoli...
z reszta co z tego, jak jedne wyrastaja, drugie wypadaja.... i tak mu sie glaca swieci...
nie wiecie gdzie Rutkowski07???
jaki taki zaginiony w akcji czy co...
no moje dziecie chyba odzyskalo apetyt na calego - od rana wszamal juz 200 ml, wiec nie wiem isc do tego lekarza w poniedzialek, czy nie...
moze sie przejde, to go chociaz zwaze... bo mam wrazenie, ze tez okolo 7,5 wazy... chociaz Jasiek wydawal mi sie troche ciezszy...
Doxa, Oli naprawde swietnie wyglada - bynajmniej nie na niedozywionego...
Luszka... musisz zapewnic Natali ochrone, bo ja niedlugo jakis ksiaze porwie...
ale fajne kudlate te niektore bobaski sa... mojemu co prawda cos tam na kapucynie wyrasta powoli... ale bardzo powoli...
z reszta co z tego, jak jedne wyrastaja, drugie wypadaja.... i tak mu sie glaca swieci...
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Luszka - Natalka super!
A moja córeczkla oszalała z jedzeniem, do przewczoraj jadła szybciej, albo najdała się szybciej, jakkolwiek. Od wczoraj wróciła do dawnych przyzwyczajeń Spadam zaraz na spacer to uśnie, w innym wypadku będe miała biust do kolan
A moja córeczkla oszalała z jedzeniem, do przewczoraj jadła szybciej, albo najdała się szybciej, jakkolwiek. Od wczoraj wróciła do dawnych przyzwyczajeń Spadam zaraz na spacer to uśnie, w innym wypadku będe miała biust do kolan