reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

lindsay, sek w tym, ze kazdy mowi co innego i samemu sobie trzeba wydedukowac jak to jest naprawde :( wkurza mnie to! a z tym sluzem to, moim zdaniem, trzeba jednak kontrolowac, bo skoro to swiadczy o podraznieniu jelit to dziecku nie moze byc z tym milo (taki syndrom jelita drazliwego tez nie jest dla doroslego za fajny).

reklama
Więc właśnie z tymi śluzowatymi kupkami. Iga cały czas takie sadzi ::) Innych objawów już nie ma. Mi pediatra powiedziała że tak może być ale to było 6 tyg temu :) we wtorek idę do przychodni na szczepienie to się dopytam.

mi wczoraj dwoch lekarzy powiedzialo (jeden w przychodni, jeden prywatnie), ze tak nie moze byc... i badz tu madry ::)

lindsay, a co za roznica? u Toli to wyglada tak, ze jest normalna kupka zawieszona w sluzie (jak nam na recznik narobi to widac, bo jak sie wchlonie w pieluszke to po prostu ciagnaca jest).

Luszka Natalka wyglada bosko. Włosy cudo ! :) :) :)

Vertigo bo grudki w kupce tez moga cos podpowiedziec (nie wiem tylko co  ;)) Grudki takie jak kaszka.

Doxa jaka wit B bierze Oli ? A kwas foliowy tez ?

Jolik spokojnie, byłam ciekawa ile Tymek waży, bo właśnie ta waga Jasia mnie rozwaliła ;D (trzymałam go na rękach i za ręce i naprawdę to mały klocuś, a wcale po nim tego nie widać!!!!).
Mój Oli 27.12 ważył 5970g - jak na niego to trochę mało, bo 25.11 ważył 5330g czyli przez ponad miesiąc przybrał tylko 640g. Niby to jest 20g/dobę, ale lekarka kazała przyjść między szczepieniami na kontrolę wagi i potem przy szczepieniu czyli 1. lutego i zobaczymy jak będzie przybierał ...

Lindsay Oli dostaje wit. B6 (Pliva Kraków) i kwas foliowy 5mg po pół tabletki, 5 kropelek cebionu i 1 kropelkę wit. D3  i do tego 2x 1ml Ferrum Lek

reklama
Doxa pisze:
Jolik spokojnie, byłam ciekawa ile Tymek waży, bo właśnie ta waga Jasia mnie rozwaliła ;D (trzymałam go na rękach i za ręce i naprawdę to mały klocuś, a wcale po nim tego nie widać!!!!).
Mój Oli 27.12 ważył 5970g - jak na niego to trochę mało, bo 25.11 ważył 5330g czyli przez ponad miesiąc przybrał tylko 640g. Niby to jest 20g/dobę, ale lekarka kazała przyjść między szczepieniami na kontrolę wagi i potem przy szczepieniu czyli 1. lutego i zobaczymy jak będzie przybierał ...

Lindsay Oli dostaje wit. B6 (Pliva Kraków) i kwas foliowy 5mg po pół tabletki, 5 kropelek cebionu i 1 kropelkę wit. D3  i do tego 2x 1ml Ferrum Lek

B6 w kropelkach czy tabletce ? Czy ktos Ci mowił o fizjologicznej niedokrwistosci ? A i jak długo bedzie to brał ?

Do góry