reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam!
Martulka - Natalia budzi się między 4-5, póxniej chce jeść około 7-8 i śpi dalej... Wcześniej jadła też o koło 3 i wtedy było 3, 5, 8. Ja nie budzę. Tym bardziej, że wieczory Natalia ma pracowite.. ciągnie dopóki nie odpadnie, czasem mam wrażenie, że więcej niż po korek ;)

reklama
Cześć,
mój maluch je o 21.00 a później pomiędzy 3 a 4 i karmienie poranne koło 7, ale ponieważ jest b. duzym chłopakiem - waży 7,4 kg a ma 3 miesiące i 3 dni, zaczynam się zastanawiać jak wyeliminować mu karmienie nocne :)

martulko, Tosia sie nie budzi. zasypia miedzy 22 a 24 (bo sobie w noc przesunela) i tuz przed snem zawsze zjada. budze ja raz po 6h od ostatniego posilku (zwykle o 4), potem spi do 7:30-8. nie musialabym budzic, bo pieknie przybierala i bez budzenia, ale cycki nie daja mi spokoju ;) przez sen nie karmie, bo i tak i tak mi sie budzi przy tym, wiec wole ja juz normalnie przewinac, a nie, zeby w brudnej pieluszce siedziala. sciagalam w nocy laktatorem, ale to nie to samo... poza tym mimo nawilzacza jest u nas sucho i skoro ja sie budze zasuszona na wiorek to Toli tez musi sie chciec pic - tylko maly mozdzek nie wie, ze trzeba sie wtedy obudzic ;)

dzis udalo sie rewelacyjnie - jadla 7min i od razu zasnela ;D

Vertigo, ja nie piję, Natalia po koprze krzyczała przy gazach. Dziwna... niby powinno jej pomóc. Ale może ona nie potrzebuje pomocy ;)
Skład: glukoza, laktoza, wodne wyciągi z ziół 4% (owoc anyżu, liśc pokrzywy, owoc kopru włoskiego, owoc kminku, liśc melisy, ziele tutwicy lekarskjiej).

Witajcie laseczki!
Już od rana nie śpicie tylko machcie na forum ;) Biedny nasz Orzech, jak wróci .... ileż ona będzie miała do nadrobienia :laugh: :laugh: :laugh:

Jolik a ta potencjalna opiekunka to swoje dziecko będzie prowadzała do przedszkola czy będzie zajmowała się dwójką na raz?
A tak przy okazji, ile teraz Tymek waży?

Magdusiek, dzieki... Bo widzisz, szukam co moze jeszcze Tosie uczulac (bo kazdy mowi co innego) i znalazlam, ze koper i anyz tez moga uczulac. Wiec nic dziwnego, ze Natalka sie po tym czula niespecjalnie. troche lipa, bo do tej pory pilam ziola herbapolu i liczylam, ze na hippa zmienie - a tu dupa blada. :mad: :mad: :mad:

Witam :)

Vertigo debridat też może być na śluzowate kupki, bo jedną z ich przyczyn jak mnie oświecił jeden z pediatrów jest niedojrzały układ pokarmowy i nieodpowiednia flora bakteryjna :D
Jolik jak kobiałka ma 3,5 letniego syna to jest nabierząco i może to jest plus.
Miśka dziś w nocy uprawiała akrobatykę... chyba ją gazy męczyły bo takich tańców to ja jeszcze nie widziałam.. hnmm... a może będzie trenować breakdance :)... nie wyspałam się, ale pocieszające jest to, że mała przy tych tańcach nie płakała..
Magda25 skoro tęskinisz musisz mężowi kupić drugi komputer :D

reklama
duralex, obstawiamy tez flore... ale czy debridat jest z flora? dlatego sprobujemy jeszcze raz laccid (to ten w ampulkach) i bedziemy liczyc, ze sie nam kobietka nie zatka.

Do góry