reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Dziękuję w imieniu Jasia!
Babeczki,
Tak dziś z tym kasowaniem ;D, to wykasowałam zdjęcia z naszego spotkania, w galeryjce. Co by się nie powtarzały!
Ale sobie poszalałam. Zaczynam rozumieć Lucky i Ewcie! ;D
Babeczki,
Tak dziś z tym kasowaniem ;D, to wykasowałam zdjęcia z naszego spotkania, w galeryjce. Co by się nie powtarzały!
Ale sobie poszalałam. Zaczynam rozumieć Lucky i Ewcie! ;D
dzień dobry
co wy już nie śpicie? maszyny nie kobity! :laugh: siedzą do północy i wstają o świcie :
JASIU WSZYSTKIEGO DOBREGO I ŻEBYŚ SOBIE UMIAŁ MATKĘ USTAWIĆ!! NIECH ONA ROBI CI ŚNIADANKA I POD NOS PODTYKA ;D
idę robić omleta
co wy już nie śpicie? maszyny nie kobity! :laugh: siedzą do północy i wstają o świcie :
JASIU WSZYSTKIEGO DOBREGO I ŻEBYŚ SOBIE UMIAŁ MATKĘ USTAWIĆ!! NIECH ONA ROBI CI ŚNIADANKA I POD NOS PODTYKA ;D
idę robić omleta
malgosia_76
Przed Sylwestrem, kiedy tu puchy były (ja byłam aktywna Teddy ;D), to z nudów łaziłam po innych atrakcjach bb (rany ale tego jest) a ja taka monotematyczna byłam i znalazłam stonke o emotkach. Ale zabawa!!
No to jeszcze raz (hi, hi,juz przestanę)
No to jeszcze raz (hi, hi,juz przestanę)
Vertigo
Październikowa Mama 2005
ale macie tempo! nie da sie wyslac posta, bo w trakcie pisania pojawiaja sie 3-4odpowiedzi!
Toska zaraz konczy 2mce, a ja jeszcze u lekarza nie bylam! Dzis dzwonie i umawiam sie na pt. Poza tym mamy do odebrania pesel i trzeba dziecko w administracji zglosic, zeby nam npwy czynsz naliczyli... Do pieprzonej poradni laktacyjnej dodzwonic sie nie moge, bo pani na centrali ma koncepcje, zeby sluchawki nie podnosic!
Szlag mnie trafil od tego wszystkiego!
Toska zaraz konczy 2mce, a ja jeszcze u lekarza nie bylam! Dzis dzwonie i umawiam sie na pt. Poza tym mamy do odebrania pesel i trzeba dziecko w administracji zglosic, zeby nam npwy czynsz naliczyli... Do pieprzonej poradni laktacyjnej dodzwonic sie nie moge, bo pani na centrali ma koncepcje, zeby sluchawki nie podnosic!
Szlag mnie trafil od tego wszystkiego!
witam witam,
po wczorajszych atrakcjach az sie bałam tu zajrzec.
JASIO STO LAT, STO LAT. NIE POZWOL MATCE ABY TO ONA RZADZILA W DOMU . A CO...
VERTIGO dzieci takie same ale u nas od noszenia to jest mąż ;D
Teddy Cannpol tez ma 7 ;D ;D ;D
Małgosiu, Małgosiu Ty kolezankami sie zajmij, a nie lataniem po inych stronkach i atrakcjach ;D
po wczorajszych atrakcjach az sie bałam tu zajrzec.
JASIO STO LAT, STO LAT. NIE POZWOL MATCE ABY TO ONA RZADZILA W DOMU . A CO...
VERTIGO dzieci takie same ale u nas od noszenia to jest mąż ;D
Teddy Cannpol tez ma 7 ;D ;D ;D
Małgosiu, Małgosiu Ty kolezankami sie zajmij, a nie lataniem po inych stronkach i atrakcjach ;D
Doxa
Małgoś oj chyba nie jesteśmy dzisiaj mile widziani na "Jasiowym" śniadanku no cóż .... ale ja się i tak nie obrażam ;D i mam nadzieję że Wy już odobrażeni!
Vertigo chyba masz dzisiaj zły dzień? Przesyłam Ci dużo uśmiechów, może Ci się nastrój polepszy
Vertigo chyba masz dzisiaj zły dzień? Przesyłam Ci dużo uśmiechów, może Ci się nastrój polepszy
reklama