reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

malgosia_76 pisze:
Cześć,
Wreszcie mam 5 minut. Co dzisiaj usiadłam i zaczęłam czytać to mnie odganiali. Więc szybklo i zwiąźle.
Ale się działo ::)
Lucky się wykasowała ::)
Patce chcą zabrać Dawidka ::)
Efunia, przez macieżyńsywo nie chodzi do kibla ::) ::) (kochana, to Ty g... chyba masz już pod językiem aż ::))
Magdusiowi dobrze radzą ;D
Syla daj Efuni przepis noworoczny na przeczyszczenie. Pomożesz kobiecie a i może Tymkowi sie udzieli ;D
Czas opiekunek się rozpoczął Joliku. Może nowy wątek na pewno przyszłościowy i wielu się przyda. Ty prekursorem Jesteś!!

Kochane Mój Jaś gada, gada i gada. Nie chce spać tylko gada!

hmm no to żeby Małgosia oficjalnie się "odobraziła" to niniejszym komentuję jej wczorajszy post :)

Małgosiu super że Jaś się tak rozgadał. A co on tam mówi? Może wspomina nasze spotkanko w parku skaryszewskim? :laugh:

reklama
Vertigo to całkiem niezła miałaś nockę!
A Olemu się coś poprzestawiało i wczoraj nie dał mi pospać :( chyba zacznę kłaść się z nim tzn. o tej samej porze :laugh:

Teddy no mówiłam że humorek to Cię nie opuszcza!

To zaczynam jeszcze raz
Dzień Dobry,
ale sie probiło, cóż.
Powiem tylko tyle, Lucky jeżeli chciałaś zwrócić na siebie uwagę to Ci się udało. Ewcia w geście solidarności też się skasowała, a ja prawie też bym to zrobiła, ale jak spojrzałam na liczbę wiadomości i ilość dni spędzonych na bb, to mi się żal rekordu zrobiło, i czy się to komuś podoba, czy nie zostaję! 8)
Ale zastanawiam się, czy nie zmienić zdania, bo NIKT, ALE TO NIKT NIE ZAUWAŻYŁ ŻE MÓJ JEDYNY SYN SKOŃCZYŁ 3 MIESIĄCE.
Mnie nie zauważać, to jedno, ale Jasia ::) ;D ;D

Teddy,
Jasio robi  
patelnia.gif
salatka.gif

;D ;D ;D
PO MAMUSI ;D

Teddy, no moze faktycznie nie powinnas... Teraz to troche strach, ze Ci sie Prezes wykasuje ;) Dobra, koniec tematu :-X Ale oslabiona dalej jestem... A najlepsze jest to, ze moj maz stwierdzil (po pierwszej wypowiedzi Lucky), ze teraz pewnie dziewcze siedzi przed kompem i sprawdza co kobiety pisza - i, prosze! Mial racje! ::) Normalnie rotfl!!!

Doxa, u nas tak zawsze. Tylko wkurzalo mnie, ze sobie dziewczyna przestawila i pozno zasypiala, bo ja z nia do poludnia nie pospie, a wieczorem to zaraz jak padnie sie kladziemy i liczba godzin snu prawidlowa :)

Małgosiu, jaki ten Twoj Syn zdolny! Niezla partia z niego bedzie... Nie mow mu, ze ciotki takie gapowate tylko jak najszybciej go od nas wycaluj (od kazdej w kazdy polik osobno - musisz sobie obliczyc ile to razy razem bedzie ;) )

Witajcie kobietki!!
Juz odespałyscie nocne czuwanie? ;D Ja sie zastanawiam czy nie uderzyć jeszcze w kimono ;)
Wczoraj postanowiłam jeszcze nakarmić Natalke przed snem (moim) i w rezultacie poszłam spać o 2.30 bo sie nie udało na śpiocha i mała po jedzeniu musiała jeszcze z nami pokonwersować ;D Ale z drugiej strony gdybym jej nie obudziła to mogłaby być znów przerwa 10 godzinna jak w Nowy Rok. Zresztą dziś też jak zjadła po 1 to teraz dopiero budziłam ją o 8 wiec i tak długo. Podejrzewam ze gdybym tego nie zrobiła to spałaby dalej.

Małgosiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JASIA. :D :D :D BUZIACZKI I UŚCISKI OD NATALKI I CIOTKI LUSZKI :-* :-* :-*
i nie ganiaj tak dzieciaka do kuchni z rana... ;D

Małgosiu masz rację wszystkie byłyśmy tak przejęte wczorajszymi wydarzeniami ... oj wstyd mi wstyd

a to z przeprosinami dla naszego wczorajszego jubilata Jasia:
wrozka1.gif
niech mu ta wróżka spełni 3 życzenia, po jednym za każdy miesiąc życia :)

I dużo, dużo buziaków i uścisków od cioctki Doxy i Olivka!!!!

reklama
Małgoś qrcze ale ten Twój Jasio zdolny, chyba zaraz pakuję Olego do samochodu i pędzę do Was na śniadanie :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry