reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Vertigo,
Dzisiaj ja mam być obrażona! Nie psuj mi PR! Niech mnie trochę pozauważają. Jutro Ty! A potem następne, które cierpią na megalomanię. Tylko, że ja mam zwiększone potrzeby, więc każdy poniedziałek mój!!
Dzisiaj ja mam być obrażona! Nie psuj mi PR! Niech mnie trochę pozauważają. Jutro Ty! A potem następne, które cierpią na megalomanię. Tylko, że ja mam zwiększone potrzeby, więc każdy poniedziałek mój!!

magdusiek
Październikowa Mama 2005
Hej Hej
Czy ja mogę środę??? Proszeeee.
Małgosiu - miło Cię widzieć o poranku
A za przeoczenie 3 miesięcy Jasia - wstyd mi. Jasiu, wszystkiego najlepszego!
Dziewczyny - wszystkie Was miło widzieć! hihi, teraz będa jaja coś czuję...
Czy ja mogę środę??? Proszeeee.
Małgosiu - miło Cię widzieć o poranku
Dziewczyny - wszystkie Was miło widzieć! hihi, teraz będa jaja coś czuję...
shady
no ja tez karmie mlodego Nanem i est ok, ale mi chodzi o to ze te gazety maja nam pomagac a nie robic siana z mozgu....... niestety zaczynam sadzic ze to sponsorowane teksty aaaaaa wyslalam do redakcji "rodzicow" maila z prosba o wyjasnienia, ciekawe jaki kit beda mi wciskac
*syla* pisze:Shady, a gdzie teraz nie płacą fortun za reklamę. Ja czytam te gazety z przymrużeniem oka.
Swoją drogą, Oskara karmiłam właśnie Nan i było ok![]()
malgosia_76
O rany, pomyliło mi eę. Trudno! Ranek był mój ;D
Dziekuje za uwagę! Odsuwam się w cień!
Dziekuje za uwagę! Odsuwam się w cień!

magdusiek
Październikowa Mama 2005
Shady, tak jest wszędzie. W telewizji i radiu też szukając reklamodawców czy sponsorów proponuje im się programy czy audycje, które sa najbardziej zbliżone do ich produktów albo jak najbardziej na temat. Tyle, że w program telewizyjny ciężej jest ingerować, chociaż też czasami się dajec 
malgosia_76
absolutnie się zgadzam. Sama taki kit ludziom wciskałam. Możemy zrobić osobny wątek z tej historii.

reklama
malgosia_76
Lindsay,ale ptak!!
Jolik,
Ty masz strasznie dużą wanienkę, nasza już za mała. Jaś na zgiętych nóżkach się kąpie!
Jolik,
Ty masz strasznie dużą wanienkę, nasza już za mała. Jaś na zgiętych nóżkach się kąpie!