reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa, ja mam zawsze zly dzien jak mi leb peka przez te cholerne zatoki!
s010.gif
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Pousmiechaj sie do mnie jeszcze to moze mi przejdzie...

Heh, musialam jeszcze Toske
f030.gif

reklama
Vertigo,
Dzisiaj ja mam być obrażona! Nie psuj mi PR! Niech mnie trochę pozauważają. Jutro Ty! A potem następne, które cierpią na megalomanię. Tylko, że ja mam zwiększone potrzeby, więc każdy poniedziałek  mój!!

biznes02.gif

Hej Hej
Czy ja mogę środę??? Proszeeee.

Małgosiu - miło Cię widzieć o poranku ;) A za przeoczenie 3 miesięcy Jasia - wstyd mi. Jasiu, wszystkiego najlepszego!

Dziewczyny - wszystkie Was miło widzieć! hihi, teraz będa jaja coś czuję...

no ja tez karmie mlodego Nanem i est ok, ale mi chodzi o to ze te gazety maja nam pomagac a nie robic siana z mozgu....... niestety zaczynam sadzic ze to sponsorowane teksty aaaaaa wyslalam do redakcji "rodzicow" maila z prosba o wyjasnienia, ciekawe jaki kit beda mi wciskac ;)
*syla* pisze:
Shady, a gdzie teraz nie płacą fortun za reklamę. Ja czytam te gazety z przymrużeniem oka.

Swoją drogą, Oskara karmiłam właśnie Nan i było ok :)

Shady, tak jest wszędzie. W telewizji i radiu też szukając reklamodawców czy sponsorów proponuje im się programy czy audycje, które sa najbardziej zbliżone do ich produktów albo jak najbardziej na temat. Tyle, że w program telewizyjny ciężej jest ingerować, chociaż też czasami się dajec ;)

ano wlasnie Magdusiek :) dlatego postanowilam ze koncze z kupowaniem gazet o dzieciach, szkoda kasy skoro i tak to sponsorowane i g. prawda......wole zajrzec do Was i zapytac.

Teddy nie ma sprawy, z checia poslucham na temat reklam :)

reklama
Do góry