reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Vertigo,
za ten komentarz w galeryjce w stronę Teddy ;D
Tośka absolutnie rewelacyjna!

baby08.gif

reklama
lindsay, ptak boski! ;D

Małgosiu, staram sie jak moge :p

No nic, dziecie wzywa, w koncu 10:30 ;) Do pozniej! Pa, Kochaniutkie! :-*

My niestety wanny nie mamy tylko kabinę prysznicową, a brodzik jest do wymiany bo jest płytki i nie ma w nim możliwości zakorkowania :-) tak więc póki co pozostaje wanienka, a potem wymiana brodzika na głębszy i z korkiem :-)

No normalnie mnie ignoruje ta Małgosia ;) a niech tam, zasłużyłam sobie ;D

Vertigo kolejna porcja uśmiechów dla Ciebie:
big.gif

A wzięłaś coś na te bóle zatok?

A my z wanienki przejdziemy do brodzika, mam głęboki i z korkiem ... tylko trochę trzeba będzie się schylać :(

reklama
Coś Duralexa nie widać, pewnie wydaje kaskę, którą wczoraj wygrała za rozwiązanie zagadki ;D ;D ;D
Szybko ją rozwiązała, zdolna besta :)  a myślałam że będzie z tym trochę zabawy i główkowania ...

Do góry