reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

shady, jak chcesz, to ci moge opowiedziec sporo na temat sposobu zamieszczania reklam i tekstow w pismach... ale to przy nastepnym spotkaniu, bo bym musiala pisac do polnocy... ;)

w kazdym razie to nie jest przypadek...  ::)

reklama
Oli śpi, my po kolacji, więc siadam na BB ;D

Magdusiek jeszcze w tej paczce poza ziemniaczkiem i soczkiem jest kaszka :laugh:

Shady Teddy jest niekwestionowanym specem w tej dziedzinie, ale i ja coś wtrącę. Czasami się zdarza, ale to czasami, że ktoś pisze na jakiś temat i specjaliści do sprzedaży powierzchni reklamowej szukają potencjalnych reklamodawców pasujących do tego tematu ... czasem reklamodawca żąda wprowadzenia zmian do teksu ;)
Jednak często jest tak jak Teddy pisze niepisząc :laugh:

Syla niezły z Ciebie mediator :) Szkoda że Lucky nie chce sama tutaj napisać :(

Lucky mam nadzieję, że chociaż będziesz sobie nas podczytywać ;)

Qrcze, ale sie namieszało :-( Lucky mam nadzieję, że czasem pogadamy sobie na gadulcu :-)

Doxa - jeżeli chodzi o poprzednia kandydatkę to mnie się ona podobała, ale jej niestety było za daleko ... podobno :-) Chociaż faktycznie dzieliło nas jakieś 20 km :-) Jutro o 14 spotykam sie z kolejna Panią ...

ja też dzisiaj dostałam paczuszkę z HIPPA :-)

Dziewczyny, dzieki za dodawanie otuchy. Dobrze, że nie potępiacie mnie za podjęcie decyzji powrotu do pracy. Bo wydaje mi się, że niektórzy ludzie z otoczenia uważają, że jak bym chciała to spokojnie mogłabym olać pracę i zająć sie Tymkiem :-( Chętnie bym to zrobiła ale, .... :-(

Muszę się pochwalić osiągnięciami mojego smyka: już na dniach będzie ssał palce u nóg hihihi tak wysoko podnosi nóżki. O gadaniu nie wspomnę ... śpiewamy na dwa głosy. Nio i jeszcze te samodzielne chwytanie zabawek ... DUMA MNIE ROZPIERA !!!

Anna mój Oli też ciągnięty za ręce głowy nie trzymał, nie martw się, z czasem wszystkie nasze dzieci nadrobią ;)

malgosia_76 pisze:
Efunia, przez macieżyńsywo nie chodzi do kibla ::) ::) (kochana, to Ty g... chyba masz już pod językiem aż ::))
małgośka babo!!  ;D
ja wnioskuję, ze eż jesteś tą złą kobitą i do kibla chodzisz mimo niemowlaka w domu?  ;D bez serc, bez ducha....

Jolik tak myślałam że Ty też powinnaś dostać tę paczuszkę ;D

Gratulacje dla Tymka! Teraz czekam na zdjęcia ze stopą w buzi :laugh: :laugh: :laugh: U Olego też nie mogę się doczekać kiedy to nastąpi, już nie długo ....

Ale sie dzieje....
Lucky jesli tak robisz to Twoja decyzja, ale to raczej nam powinno być przykro. Nie zawsze komentujemy swoje posty, bo nie zawsze jest to potrzebne. Czasami piszemy po to by sie czyms podzielic, bo po to tutaj jestesmy. Masz racje wiek tu nie ma nic do rzeczy, ale przemysl dobrze czy to na pewno tak po dorosłemu ( jakbys miała 35 lat to tez bym Ci napisała, ze to dziecinne). Podjęłaś decyzje. Przykro. Zycze Ci wszystkiego dobrego i mam nadzieje, ze bedziesz jednak do nas zagladac. :-*

My jestesmy po wizycie u alergologa. Mamy obserwowac, obserwowac i jeszcze raz obserwowac, ale nie odstawiac nabiału całkowicie. Wprawdzie nic nowego sie nie dowiedzielismy, ale ujeła nas pani doktor tym, ze nie wcisnęła nam na siłe leków.
Morfologię nadal mamy kiepską, ale kazała nam przez miesiac nic nie brac, bo pomiedzy 3 a 4 miesiacem wystepuje fizjologiczna niedokrwistosc . Potem ewentulanie wrocimy do zelaza.
Teddy ja jednak bym wolała, aby moje dziecie chodziło troche wczesniej spac, bo tylko wieczorem jestem w stanie cos zrobic ( np pocałowac sie z mezem  >:D :p), a wstawac koło 7 lub 8 mimo, ze lubie dłuzej pospac. Poza tym Hrabia wieczorami jest marudny i trzeba Go nosic i nosic.

A do rehabilitanta tez idziemy, bo Macio zawsze kiedy jestesmy u lekarza to kiepsko podnosi głowe i kazała nam to skonsultowac, a poza tym układa głowe głownie na prawa strone.

Shady cos w tym jest , ale nie całkiem. Nawet to logiczne ze umieszcza sie obok artykulu reklame. Moja droga wolny rynek... :)

reklama
efunia pisze:
malgosia_76 pisze:
Efunia, przez macieżyńsywo nie chodzi do kibla ::) ::) (kochana, to Ty g... chyba masz już pod językiem aż ::))
małgośka babo!!  ;D
ja wnioskuję, ze eż jesteś tą złą kobitą i do kibla chodzisz mimo niemowlaka w domu?  ;D bez serc, bez ducha....

Efunia ja nosze Pampersy ;D Czy jestem dobra matka ?

Do góry