reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

My właśnie kąpiemy Olego ;)

Co by zmienić temat. Nie chwaliłam się Wam jeszcze, że dostałam przesyłkę z Hippa: słoiczek ziemniaczka z dynią (od 4-go miesiąca), soczek (od 4-go miesiąca) i plastikową łyżeczkę :) + foldery i książeczki o produktach Hippa.
Całkiem sympatycznie :) A Oli za tydzień kończy 4 miąsiące!!! Dobrze mają bazę ustawioną :laugh:

reklama
hihi, ja podobnnie jak Doxa mam komputer non stop włączony i strone BB na stałe :)

A co do Lucky - cóż, chyba faktycznie jak się ma lat -naście to się jest przewrażliwionym. Troszkę luzu też się w życiu przydaje ;)

Doxa pisze:
My właśnie kąpiemy Olego ;)

Co by zmienić temat. Nie chwaliłam się Wam jeszcze, że dostałam przesyłkę z Hippa: słoiczek ziemniaczka z dynią (od 4-go miesiąca), soczek (od 4-go miesiąca) i plastikową łyżeczkę :) + foldery i książeczki o produktach Hippa.
Całkiem sympatycznie :)  A Oli za tydzień kończy 4 miąsiące!!! Dobrze mają bazę ustawioną :laugh:

Doxa, a Ty gdzieś wysyłałaś coś, ze Ci przesłali? Ale się wścibska dziś zrobiłam, jak nie leżaczki to słoiczki ;)

Magdusiek w szpitalu dostałam 2 pudełka, "skarb malucha" i jakieś drugie, do tego trzeba było wypełnić ankiety, no więc mój mężuś wypełnił ;)
Od pampersa też dostaliśmy kopertę, a w środku ..... książeczka o pieluszkach ::) .... mogli chociaż jedną pieluszkę włożyć!

Lucky prosiła mnie o zamieszczenie poniższej wiadomości, co czynię:

Jestem pół dnia aktywna ale nei zupełnie. Z regóły się uczę i co jakiś czas zajrzę na forum alebo w ogóle mnei nei ma przy kompie tylko jestem przy Wiki. I wcale nie ejste tak że nie piszę bo mi się nie chce tylko po prostu nie mam na to czasu, choć bardzo bym chciała. Teddy wcale nie poczułam się urażona, nie ukrywam że zrobiło mi się smutno,a le to wcale nie było powód mojego wylogowania i wcale nie chodzi o dzisiejszą wiadomość że nikt mi nei odpisał tylko ogólnie. Doxa nie wrócę..po prostu nie chcę być lubiana na siłę, czuję się na forum nie potzrebna. nie skomentuje tego "nascie lat"((((( WIEK NIE MA NIC DO RZECZY

duralex z jakich powodów dostałaś skierowanie do rehabilitanta, jak można wiedzieć? Mnie też dr straszy rehabilitantem, bo wg niej mały nie źwiga główki tak jak powinien jak ciągnie go za rączki do góry, generalnie główka mu zwisa do tyłu, ale jak przytrzymam gow pozycji siedzącej to trzyma główkę - nie kumam o co jej chodzi, no i ciągle twierdzi że ma ułożenie płodowe, w literę s.

mam pytanko....ktora z Was kupuje "Rodzice"????? moj mezus wlasnie zwrocil moja uwage na artykuly w tejze gazecie. Otoz, jest artykul na temat najlepszego sztucznego mleka a obok co jest??? reklama Nan1, nastepna strona- artykul o kolkach i co obok??? reklama Infacolu???? nie wydaje Wam sie to dziwne??? mnie zastanawia czy to co oni pisza to prawda czy to sa poprostu sponsorowane teksty??? co Wy na to????

Anna, sory że się wtrącę, ja idę w środę do rehabilitanta. Zbyt duże napięcie mięśniowe i "pokrzywienie". Nie wiem co chcą od mojego dziecka ale jak każą to idę. Iga prawie cały czas ma rączki zaciśnięte w piąstki (jakby miała jakieś powody do stresów :)), i też skręca się w literę s. Tyle tylko, że ostatnio mam wrażenie że nie robi tego już tylko w jedną stronę lecz w dwie.
Ups, czy nie powinnam z tym tematem myknąć do innego wątku? Nie gniewajcie się i nie karćcie mnie

reklama
Do góry