reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witajcie!!! Nie było mni ejeden dziń i co się porobiło!!!! Lucky nie będe komentować twojej decyzji, każdy z nas jest człowiiekiem wolnym i robi co zechce, twoja decyzja
:( Lindsay jak bedziesz w Bytomiu to zapraszam parę kilomtrów dalej do Chorzowa na kawusię i dobre ciasteczko.Dziewczyny ja tez niecierpliwie czekam na decyzję odnośnie przedłużania macierzyńskiego, jak sie pospieszą to może sie jeszcze załapię.Chciałam wam napisać ,że moja Julcia pomyślnie przeszła test bigosowy i jestem z tego powodu szczęśliwa, bo  nerwowo czekałam na kolki i wysypkę :)

reklama
Jolik nie martw sie - jesteśmy z Tobą. Nie liczy sie to co myslą o Twojej decyzji inni ważne jest to że jestes super mamą i o tym pamiętaj :)
Ja ide na wychowawczy do lipca i już teraz z drżeniem serca myślę co bedzie jak bedę musiala zostawić Natalkę w żłobku. A na pewno bedzie mi ciężko. Oczywiscie bym chciała wykorzystać cały wychowawczy ale powód taki sam jak u większosci czyli kasa. Też mamy kredyt i chociaż wyżylibysmy jakos z jednej pensji w naszym przypadku tez chodzi o lepszy byt.
Z drugiej strony tak jak pisze Ida wydaje mi sie ze im dłuzej bedę w domu to tym trudniej bedzie wrócić do pracy.
A na BB na pewno bedziemy sie spotykac moze nie tak czesto ale chociaz trochę tak...

Lucky szkoda ze tak radykalnie (moim zdaniem) zareagowałaś opuszczajac forum. Przecież nie zawsze kazdy nasz post jest przez wszystkich komentowany. Ja też czasem zagladam tu zeby poczytac co piszecie bo na tyle mi najczęsciej czas pozwala. Dzis tez jestem tylko z doskoku chociac komp czesto właczony caly dzień i stronka BB otwarta.

Doxa dzieki za komplement :) i nawzajem :)

Efunia ja tez zostaje............. ;D

aha i ja tez czekam niecierpliwie na decyzje w sprawie macierzyńskiego zawsze to 2 tygodnie dłużej no nie?

Lindsay, tak to i ja bym chciala - zeby spal najlepiej od 20 do 8 rano... ale dupa na razie... :)

Syla, powiedz Lucky (bo Cie o to b. prosze) zeby sie nie wyglupiala, bo dopiero po jej dzisiejszym fochu ktokolwiek zwrocil jej uwage, ze to po gowniarsku... i jeszcze dodaj, ze teraz to ja wszyscy zauwazyli.... i jeszcze jej powiedz, ze wlasne sprawy sie samemu zalatwia, a nie przekazuje przez kogos... ;)

Joliczku, nikt Cie nie potepia, bo po prostu nie ma za co... nie wyglupiaj sie z takimi tekstami bo to starej babie nie przystoi...  ::)
uuups, mialo nie byc nic o wieku... ;)

....i w ogole nie piszcie tak szybko bi ja nie nadazam... ;)

lindsay pisze:
JolikJak bede w Bytomiu to Cie odwiedze ;). Tam mieszka moja przyjaciólka ze studiow i czesto zagladamy do nich np w 2003 bylismy 3 razy- nie liczac Katowic i Zabrza.

Lindsay - moje drzwi stoją dla Ciebie otworem. ZAPRASZAM SERDECZNIE KAŻDĄ Z WAS !!!

Teddy pisze:
Joliczku, nikt Cie nie potepia, bo po prostu nie ma za co... nie wyglupiaj sie z takimi tekstami bo to starej babie nie przystoi... ::)

Teddy - jaka stara baba !!! Nio wiesz co !!! :-D Zaliczam się do starszej młodzieży hihihi

Dzieki Jolik :-*

A wracajac do Lucky to zawsze była zauwazana i podtrzymywana na duchu ( problemy w domu, obciete włosy, sesja zdjeciowa, Jej wiersze itp) Naprawde to nam powinno byc przykro. Ale Ewcia chyba tez tak sadzi :( A Ona tez sie wyłączyła, bo zajrzała jako gosć ?

ina ja ci odpisać... nonono  ;D
czy wy musicie po nocach siedzieć? co się zbieram do odejścia do łózka to nowe posty których NIE MOGĘ nie przeczytać. idźcie wy spać dziewczęta... no idźcie...  ;D

Efunia ja już mykam :-D bo dzisiaj się tutaj trochę zasiedziałam :-)
O tej porzez zazwyczaj miewam już drugi sen :-)
Dobranoc mamusie !

ina07 pisze:
nonono no to sie narobiło że łohoho:):):) ( ;D"bardzo mądre zdanie":)  ;D

moi faceci wszyscy trzej już bujaja w obłokach a ja jakoś nie moge spać :):):) jutro mój małżon wziął urlop bo musi odebrać pesel młodego z urzędu miasta no bo troche póxno się robi chłopak dorasta i trza po ten peselek w końcu iść :):) no ale jutro też jest ważny dla mnie dzień....booo ----czy jest wśród was jakaś mamusia co nie karmi już piersią i nie miała jeszcze okresu???????? no właśnie ciekawe ----ja jutro kupuje test ciążowy i sobie wyjaśnie tym sposobem jedną sprawę ....no i chyba dlatego nie moge spać ....ze strachu ....to dopiero byłaby lekka nieodpowiedzialność....

P.S Prosze odpisac na moje pytanie bo jak nie to juz was nie bede lubic i takie tam ;)

ina Ty kurcze do nocnej apteki leć, bo do jutra to ja umre z ciekawosci. ja karmie piersia i Ci nic nie powiem. a tak!

reklama
Do góry