reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
fajnie ze wam sie spotkanie udało
my właśnie wrociliśmy od lekarza...
tymuś w ciągu 9 dni przybrał 250g !!!!!!!!!!  ::)
chyba dało efekt karmienie w pionie.no i mam sróbować zagęszczacza...
i tu pytanie do doxy: małgosia mówiła mi, ze ty dajesz olivkowi jakiś lek przeciw ulewaniu... co to jest i jak mu podajesz? mi lekarz zaproponowała dawać trochę bebilonu ar ale ja nie chcę małego dokarmiać. poza tym jest jeszcze nutrition czy jakoś tak, ale to trzeba podawać w jedzeniu, więc będzie trochę kłopot :( może jest jeszcze coś innego? powiedz mi proszę!
wysypkę pani doktor obejrzała i powiedziała, ze jeśli to jest tylko taka odrobinka, to mam się nie stresować. a poza tym powiedziała, ze mody się zmieniają i obecnie panuje trend, zeby dzieciom uczulonym na różne rzeczy podawać w mleku matki odrobinę tego co je uczula (ale troszkę, nie wielkie ilości) ponieważ to je w pewien sposób odczula. czyli nie mam żreć produktów mlecznych, ale odrobineczka czegoś mlecznego od czasu do czasu nie zaszkodzi o ile nie ma po tym jakiejś wielkiej wysypki...

Shady,
Park Skaryszewski, to ten na przeciwko Stadionu 10 - cio lecia. Praga, al. Zieleniecka, Rondo Waszyngtona, za mostem Poniatowskiego, przy Teatrze Powszechnym.
:)
Efunia,
a włosy to ma do tyłka!!

reklama
Witam
widze ze wpad sie udal, ale wam zazdroszcze. Dzieci cudne i mamy jakie laski.
Bede w Polsce w czerwcu to moze sie zalapie na jeden. Wszystkiego naj dla wszsytkich maluchow co koncza nastepny miesiac. My tez dzisaj konczymy 3 miesiace, ajk ten czas leci.

Do góry