reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
fajnie ze wam sie spotkanie udało
my właśnie wrociliśmy od lekarza...
tymuś w ciągu 9 dni przybrał 250g !!!!!!!!!!  ::)
chyba dało efekt karmienie w pionie.no i mam sróbować zagęszczacza...
i tu pytanie do doxy: małgosia mówiła mi, ze ty dajesz olivkowi jakiś lek przeciw ulewaniu... co to jest i jak mu podajesz? mi lekarz zaproponowała dawać trochę bebilonu ar ale ja nie chcę małego dokarmiać. poza tym jest jeszcze nutrition czy jakoś tak, ale to trzeba podawać w jedzeniu, więc będzie trochę kłopot :( może jest jeszcze coś innego? powiedz mi proszę!
wysypkę pani doktor obejrzała i powiedziała, ze jeśli to jest tylko taka odrobinka, to mam się nie stresować. a poza tym powiedziała, ze mody się zmieniają i obecnie panuje trend, zeby dzieciom uczulonym na różne rzeczy podawać w mleku matki odrobinę tego co je uczula (ale troszkę, nie wielkie ilości) ponieważ to je w pewien sposób odczula. czyli nie mam żreć produktów mlecznych, ale odrobineczka czegoś mlecznego od czasu do czasu nie zaszkodzi o ile nie ma po tym jakiejś wielkiej wysypki...

Shady,
Park Skaryszewski, to ten na przeciwko Stadionu 10 - cio lecia. Praga, al. Zieleniecka, Rondo Waszyngtona, za mostem Poniatowskiego, przy Teatrze Powszechnym.
:)
Efunia,
a włosy to ma do tyłka!!

reklama
Witam
widze ze wpad sie udal, ale wam zazdroszcze. Dzieci cudne i mamy jakie laski.
Bede w Polsce w czerwcu to moze sie zalapie na jeden. Wszystkiego naj dla wszsytkich maluchow co koncza nastepny miesiac. My tez dzisaj konczymy 3 miesiace, ajk ten czas leci.

Do góry