reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
ojej... a ja z tego wszystkiego to zapomnialam o miesiecznicach....

no wiec wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczkow ktore kiedystam, costam obchodza... bo ja juz nie wiem kto i co... :)

Dziewczyny ale wam zazdroszczę takiego spotkania!!! Nareszcie po dwóch miesiącach nauczyłam się wklejać zdjęcia i dzisiaj przedstawiam wam w galeryjce moje cudeńko-Julcię.Zdjęcia robione w święta, więc całkiem aktualne.

uffffffffff juz myslalam ze pojechalam nie tam gdzie trzeba.....bylam przy stadionie i za cholere nie moglam znalezc tej kafejki.....gdzie ona jest? na terenie parku? w kotra strone trzeba isc?

Malgos... teraz to juz przegielas...
to mialy byc dzieciaczki a nie stare ciotki... ;)

Kasia... dawaj tez mniej aktualne... :)

Shady... dokladnie na terenie parku... jest malusienka i jak sie ie wie, ze to to... to mozna ja wziac za szalet...
dlatego chcialam po Ciebie wyjsc... :)

ale jak nas bedzie wiecej to musimy isc gdzie indzuej, bo tam sie nie pomiescimy... co innego latem, kiedy bedzie ogrodek...

fajne te bode za te cene...
a te o ktorych ja Ci mowilam, sa zapinane z przodu na napki... czyli zakladane nie przez glowe... wiec za 9.50 to tez nie jest tak drogo... :)

Teddy,
poza tym, to że Ty Jesteś stara, to już dziś ustaliłyśmy, ale żeby obrażać Igę i Prezesa i to po zaręczynach??!
Wstydź się ;D

reklama
...zapinane na napki są też, ale z boczku na brzuszku i tez w tej cenie. Jednak najlepiej bedzie jak się spotkamy na shoppingu, a potem na cieście u nas. Może Doxa dołączy :)

Do góry