reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Jolik,
Ty Detektywie, a skąd wiesz?? ;D

Byłam, byłam moim zdaniem było bardzo, bardzo fajnie!
Dzieciaczki jeszcze ładniejsze niż w Galeryjce. Popiłysmy kawy, zajadałyśmy się Misiowymi ciachami a na koniec spacerek.
Shady,
Strasznie przykro, Teddy czekała na sesemesa od Ciebie z komórą w ręku przez całe spotkanie.
Patka, dostałam sesemesa też załuję. Gdy ogłaszałam że zabiorę jakąmś mamuśkę, po cichu liczyłam, że Ty się wkleisz do nas :(

Ustaliłyśmy jednogłośnie, że ponieważ przez 3 godziny trajkotałyśmy jak najęte, każdy oststni czwartek miesiąca, to dzień matki z dzieckiem ;D i będziemy się spotykać.
Miejsca do ustalenia, najlepiej takie, gdzie można coś wypić, a potem pospacerować, tak, jak dziś.

Pamiętajcie:
Każdy ostatni czwartek miesiąca, dniem spotkań Mamusiek Warszawskich!! Chętne, serdecznie zapraszamy!!

Kto będzie mógł, to się spotyka, kto nie, ma na to następny miesiąc. :)

Małgosiu ma się tą intuicję :-) a tak na powaznie przecież w każdej chwili można wiedzieć kto jest on-line ( to info dla tych, które nie wiedzą)
Świetnie wymyśliłyście z tym dniem ... no cóż mogę powiedzieć :-( teraz żałuję, że nie mieszkam w Warszawie :-(

Która z Was miała na zlocie aparacik ? .... wszystkie? Oj sporo bedzie do oglądania :-)

Dokładnie, wszystkie miałyśmy aparaty.
Ja już ładuję zdjęcia.
Doxa, szybki kursik zrobiłam pod nieobecność męża i już mi nie jest potrzebny ;)

shady pisze:

ale jestem zla......pojechalam na ten wasz zlot mamusiek do parku skaryszewskiego ale was nie znalazlam wiec wrocilam do domu....ale jestem wsciekla.....telepanie sie woxzkiem z 2 pietra bez windy i autobusem przelalo czare goryczy.....nie umawiam sie na zadne zloty az do wiosny :((

shady... na litosc boska...
napisalam Ci, jak bedzieszna rondzie to daj znac... !!!!

czekalysmy na Ciebie....

Malgos... trafilam na 8 niskopodlogowa... ale pokonywanie podziemi, to nielatwa sprawa... :D

za to Prezes w konce zjadl... prawie 150... :D

Teddy,
Straszbie szybko dojechaliście!
Gratulacje!
Muicie częściej się z nami spotykać, skoro pobudzamy mu apetyt. Albo to czary Doxy ;)
Wy się zastanówcie, nie chcę być wścibska i bezczelna ale Ona naprawdę ma wolne dwa pokoje. Byłam, widziałam, sprawdziłam ;D
Pamiętaj o naszej umowie, jak będę jechać i będzie coś ciekawego, to dam znać najwyżej sama kupię. :)

reklama
Do góry