reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Jolik,
Ty Detektywie, a skąd wiesz?? ;D

Byłam, byłam moim zdaniem było bardzo, bardzo fajnie!
Dzieciaczki jeszcze ładniejsze niż w Galeryjce. Popiłysmy kawy, zajadałyśmy się Misiowymi ciachami a na koniec spacerek.
Shady,
Strasznie przykro, Teddy czekała na sesemesa od Ciebie z komórą w ręku przez całe spotkanie.
Patka, dostałam sesemesa też załuję. Gdy ogłaszałam że zabiorę jakąmś mamuśkę, po cichu liczyłam, że Ty się wkleisz do nas :(

Ustaliłyśmy jednogłośnie, że ponieważ przez 3 godziny trajkotałyśmy jak najęte, każdy oststni czwartek miesiąca, to dzień matki z dzieckiem ;D i będziemy się spotykać.
Miejsca do ustalenia, najlepiej takie, gdzie można coś wypić, a potem pospacerować, tak, jak dziś.

Pamiętajcie:
Każdy ostatni czwartek miesiąca, dniem spotkań Mamusiek Warszawskich!! Chętne, serdecznie zapraszamy!!

Kto będzie mógł, to się spotyka, kto nie, ma na to następny miesiąc. :)

Małgosiu ma się tą intuicję :-) a tak na powaznie przecież w każdej chwili można wiedzieć kto jest on-line ( to info dla tych, które nie wiedzą)
Świetnie wymyśliłyście z tym dniem ... no cóż mogę powiedzieć :-( teraz żałuję, że nie mieszkam w Warszawie :-(

Która z Was miała na zlocie aparacik ? .... wszystkie? Oj sporo bedzie do oglądania :-)

Dokładnie, wszystkie miałyśmy aparaty.
Ja już ładuję zdjęcia.
Doxa, szybki kursik zrobiłam pod nieobecność męża i już mi nie jest potrzebny ;)

shady pisze:

ale jestem zla......pojechalam na ten wasz zlot mamusiek do parku skaryszewskiego ale was nie znalazlam wiec wrocilam do domu....ale jestem wsciekla.....telepanie sie woxzkiem z 2 pietra bez windy i autobusem przelalo czare goryczy.....nie umawiam sie na zadne zloty az do wiosny :((

shady... na litosc boska...
napisalam Ci, jak bedzieszna rondzie to daj znac... !!!!

czekalysmy na Ciebie....

Malgos... trafilam na 8 niskopodlogowa... ale pokonywanie podziemi, to nielatwa sprawa... :D

za to Prezes w konce zjadl... prawie 150... :D

Teddy,
Straszbie szybko dojechaliście!
Gratulacje!
Muicie częściej się z nami spotykać, skoro pobudzamy mu apetyt. Albo to czary Doxy ;)
Wy się zastanówcie, nie chcę być wścibska i bezczelna ale Ona naprawdę ma wolne dwa pokoje. Byłam, widziałam, sprawdziłam ;D
Pamiętaj o naszej umowie, jak będę jechać i będzie coś ciekawego, to dam znać najwyżej sama kupię. :)

reklama
Do góry