reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Malgos, on w sumie nie jadl od samego rana do teraz... wiec musial zglodniec...

na razie ma na koncie w sumie 260 ml... moooze do tych 450 dociagnie...  ::)
po nowym roku, jak tak dalej bedzie jadal ide z nim do lekarza... i chce chodzic co tydzien na kontrole wagi...
bo mleka nie chce zmieniac... boje sie zaparc, a to b. dobrze toleruje...

.... ja tam moge sie czesciej spotykac... ;)
w sumie oboje dobrze to znieslismy... tlokow specjalnie nie bylo, Prezes nad wyraz grzeczniutki... wiec jak ktorejs chce sie dupsko czesciej ruszac, to ja jestem otwarta na propozycje... ;)

hi hi... ja po prostu nie wiedzialam, ze ktos moze byc bardziej gadatliwy ode mnie.... ;)

nie przejmuj sie, przynajmnij mi geba odpoczela...

malgosia ja wyslalam jej dwa sms-y ale miala kom wylaczona bo nie dostalam raportu o doreczeniu:((
malgosia_76 pisze:
Jolik,
Ty Detektywie, a skąd wiesz?? ;D

Byłam, byłam moim zdaniem było bardzo, bardzo fajnie!
Dzieciaczki jeszcze ładniejsze niż w Galeryjce. Popiłysmy kawy, zajadałyśmy się Misiowymi ciachami a na koniec spacerek.
Shady,
Strasznie przykro, Teddy czekała na sesemesa od Ciebie z komórą w ręku przez całe spotkanie.
Patka, dostałam sesemesa też załuję. Gdy ogłaszałam że zabiorę jakąmś mamuśkę, po cichu liczyłam, że Ty się wkleisz do nas :(

Ustaliłyśmy jednogłośnie, że ponieważ przez 3 godziny trajkotałyśmy jak najęte, każdy oststni czwartek miesiąca, to dzień matki z dzieckiem ;D i będziemy się spotykać.
Miejsca do ustalenia, najlepiej takie, gdzie można coś wypić, a potem pospacerować, tak, jak dziś.

Pamiętajcie:
Każdy ostatni czwartek miesiąca, dniem spotkań Mamusiek Warszawskich!! Chętne, serdecznie zapraszamy!!

Kto będzie mógł, to się spotyka, kto nie, ma na to następny miesiąc. :)

hihi ja sie nie obrazam tylko sie wsciekam na siebie....jestem taka dupa wolowa ze nie umiem znalezc jednej kafejki nie mowiac o trafieniu z punktu A to punktu B ;)

reklama
Do góry