E
ewcia1981
Gość
FAJNIE TO WYGLADA TRZY MAMUSKI I TRZECH BOBASKOW....SLICZNIE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malgosia_76 pisze:Jolik,
Ty Detektywie, a skąd wiesz?? ;D
Byłam, byłam moim zdaniem było bardzo, bardzo fajnie!
Dzieciaczki jeszcze ładniejsze niż w Galeryjce. Popiłysmy kawy, zajadałyśmy się Misiowymi ciachami a na koniec spacerek.
Shady,
Strasznie przykro, Teddy czekała na sesemesa od Ciebie z komórą w ręku przez całe spotkanie.
Patka, dostałam sesemesa też załuję. Gdy ogłaszałam że zabiorę jakąmś mamuśkę, po cichu liczyłam, że Ty się wkleisz do nas
Ustaliłyśmy jednogłośnie, że ponieważ przez 3 godziny trajkotałyśmy jak najęte, każdy oststni czwartek miesiąca, to dzień matki z dzieckiem ;D i będziemy się spotykać.
Miejsca do ustalenia, najlepiej takie, gdzie można coś wypić, a potem pospacerować, tak, jak dziś.
Pamiętajcie:
Każdy ostatni czwartek miesiąca, dniem spotkań Mamusiek Warszawskich!! Chętne, serdecznie zapraszamy!!
Kto będzie mógł, to się spotyka, kto nie, ma na to następny miesiąc.