reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

W związku z tym że coraz mniej czasu i nie wiem czy jeszcze zdążę tu wejść, więc chciałam złożyć wszystkim życzenia

xa5.jpg

Już Mikołaj grzeje sanie.
         Czego pragniesz niech się stanie.
            Każde z marzeń skrytych w głębi
              Święty Dziadek może spełnić.
                  Pięknych i radosnych chwil życzy Natalka z mamusią.

reklama
Kasia74 ja karmie wylacznie piersia ( do dzis :() i tak naprawde to nie wiem czy to juz okres. Pol roku moze byc bez okresu ale nie musi, rownie dobrze mozesz dostac po miesiacu. Nie ma reguły.

Bylismy dzisiaj u Pani doktor. Pokazałam Jej naszą ciemieniuche na głowie, za uszkami i na brwiach + obejrzala ciałko. Na szczescie Maciek zrobil tez kupe przed samym wejsciem do gabinetu wiec doktorka obejrzala tez kupke, ktora wylala sie na wszystkie mozliwe strony + śluz. Stwierdzila, ze tak byc nie moze. Na dodatek Mały przybrała tylko 200 g w ciagu dwoch tygodni przez te kupy i ulewania. Na razie mamy podejrzenie o skaze bialkowa, ale rownie dobrze skaze na laktoze ( wtedy odpada naturalne karmienie), gluten ( Efunia a Ciebie pocieszalam), ale rownie dobrze Macko moze tak reagowac na zelazo, ktore bierze, a nawet na ... UWAGA .. CebionMulti, ktory daje mzoe dawac takie efekty. Dupa blada! Dostalismy Bebilon pepti i mam mu podawac po kazdym karmieniu ok 60 ml oraz weglan wapnia. I oczywiscie dieta eliminacyjna- na razie tylko przetwory mleczne. Musze to wszystko skonsultowac z alergologiem. Nadal sie łudze,ze to to zelazo :(

bozee ale te wasze dzieciaczki to zarloczki.....moj jak juz mowilam zjada 120 ml no dzis znowu raz zjadl 150ml ale 180??? 200?? szok.... juz sie zaczynam zastanawiac czy nie dglodze dziecka ;)

dziewczyny jszcze raz Wesołych Świąt. Pewnie usłyszymy się dopiero po Świętach :( Mam nadzieję że wrócicie na bb w dobrych humorkach.

Gorące buziaki i do zobaczenia!!!!!

Efunia, mam nadzieję że mąż wróci na Święta do domciu. Życz mu dużo zdrówka.

Shady Iga więcej niż 120 też nie zjada.

Teddy, Lindsay witam w klubie ;D też już sie mogę starać o rodzeństwo dla Miśki. Tak w ogóle to mam od niedzieli czy soboty nawet dobrze nie pamiętam i juz sie powoli kończy. Qrcze nie myślałam że tak szybko.
Stad pewnie te moje "humory" jak mój małż mawia ;D

Kasiu, ja nie karmie od ponad 2 m-cy, a nie sciagam mleka od 3 tygodni... wiec i tak sie dlugo uchowalam... :)
ale to naprawde nie ma reguly... sa kobiety karmiace ktore dostaja po 4 tygodniach od porodu, a sa niekarmiace, ktore i przez pol roku nie maja...
ja nie dostalam okresu nawet po ciazy pozamacicznej... musialam brac hormony, zeby sie pojawil i ustabilizowal, bo w ogole mam porypana gospodarke hormonalna... ::)

reklama
Lindsay ale Ci współczuję!!! Jeśli to skaza białkowa, to dobrze że Maciuś przyjmuje Hemofer, bo Ferrum Lek ma białko. Oli też dostaje cebion, ale zwykły bez multiwitaminy. Szczęśliwie nic mu nie jest.
Lindsay też mam nadzieję, że to wyłącznie wpływ witamin jakie Maciuś przyjmuje!!! Trzymajcie się! Daj znać co powiedział alergolog!!!

Teddy jak tam orzechowiec? ;)

Do góry