reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Doxa najprostszym i najszybszym sposobem!  ;D wrzucam sosik na wode i gotowe!  ;D posypać duuuuuuuuuużą ilościa sera i pychotka! Wiem wiem, że to łatwizna, ale ja uwilbiam te sosy z torebki, tzn my zawsze oba różne łączymy i wtedy jest mniam mniam! Czasem robię z mięsem mielonym. Ale nie teraz, bo jestem zbyt głodna żeby zcekać zanim się mięso podsmaży! :) Tak samo i z własnej roboty sosem! Zanim bym go zrobiła to musiałabym zjeść pizzę, dopiero pewnie spagetti byłoby gotowe a ja już akurat zgłodniałabym żeby zjeść spagetti! :)

Kaszu zapomniałam Ci podziękować, kiedyś zamieściłaś fajny link do strony z relacją małego Kacpertka prosto z brzucha. Extra!!! Aż miałam łzy w oczach, mój Maruś też czytał i też mu się bardzo podobało!!!

hi, hi Mała to ja robię identyczne, jak już kompletnie nie mamy co jeść w domu i jesteśmy głodni - to takie nasze awaryjne danie ;D ;D

Doxa ale chyba nie doczytałaś, na dole jest napisane, cytuję:

Jednocześnie należy pamiętać, że waga może zmieniać się w innym rytmie. Zmiana przyrostu wagi uwarunkowana jest od wzrostu, budowy ciała, wagi przed ciążą. Część kobiet może przybrać na wadze tylko 6 - 8 kg kiedy inna kobieta nawet ponad 15 kg i nie ma to wpływu na prawidłowy przebieg ciąży. Za każdym razem należy swój przyrost wagi kontrolować i konsultować z lekarzem ginekologiem.

Jeszcze dodam od siebie, że gdzieś czytałam że chudsze przybieraja więcej a tłuściejsze mniej.

Poza tym, z tego co widziałam na zdjęciach to nadal należysz do tzw "patyczaków" czyli lasek!!!!

Syla szkoda, ze tak póxno bo już nie zdążę przejrzeć tych linków. :) Może jutro zdążę jak mnie nie zasypiecie stronkami na forum! ;D
no właśnie! Dziewczyny weźcie się za jakąś robotę w domu!!! Sprzątanie, gotowanie, mycie, gotowanie! Do roboty!
bo jak jutro rano przyjdę to pewnie cały dzień będę czytać posty z dzisiejszego popołudnia! ;) :laugh:
a teraz spadam do mamy na obiadek! :)
trzymajcie się cieplutko i grzeczne bądźcie! :laugh: ;)

reklama
Do góry