reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Lindsay,
Nam pediatra polecił przepajać Jasia rumiankiem i koperkiem, w ilości 10 - 20 ml, po karmieniu z piersi, ponieważ Jasio bardzo sie prężył. Nie miał kolek, ani zaparć, ale jakoś trudniej mu się w brzuszku układało to co zjadał, po tygodniu takiego przepajanai wszystko sie unormowało, gdyż Jego układ trawienny dojrzał i dostosował się, ale herbatki są grane cały czas, ponieważ Jaś je uwielbia!!!

Malgos, kurcze, ktoregos dnia troche zaniedbalam sciaganie i picie.... i teraz juz praktycznie tylko butla... czasami daje mu pociumkac cycka... ale to tak raczej dla zabawy... :)

oj, no na balkonie byl... bo nie mialam ochoty, zeby mnie wygrzalo jak wczoraj... ;)
no i byl sam, a balkon zamkniety na trzy spusty, nie jak u dziewczyn pootwierane.... :)

Cześć jestem tu nowa. Wcześniej pisałam na forum dla listopadówek 2005 miałam termin na 1 listopada. Pola urodziła się 28 pażdziernika 2005 o godzinie 10.30

Witam mamuśki :)
Witam Kita
Dzisiaj była druga noc walki... jeszcze ze dwie i mała mnie wykończy.. walka trwała od 21 do 6 rano.. Tym razem odbyło się bez większych płaczów.. kończyło się na marudzeniu.. najdłuższy etap podawania smoczka jedyne 2 godziny.. Dalej byłam twarda.. ale moja skorupa zaczyna mięknąć.. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej.. bo inaczej podniosę ręce do góry i się poddam...

reklama
Duralex,
nie rób tego, uda Ci się, Jesteś na najlepszej drodze. teraz się poddasz i znowu będziesz musiała zaczynać od początku. Chyba, że chcesz w ten sposób spędzić najbliższe 5 la???

Do góry