reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

chyba znowu zaczyna mi sie zapalenie cyckow...ja juz mam tego serdecznie dosc....k.. mac mam goraczke ledwo na nogach stoje, prawie sie przewracam z wyczerpania a maly ryczy non stop.....oszalejeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

reklama
vertigo bardzo zdrowe podejscie, dziecko tez czasami potrzebuje pobyc samo nie tylko na spiocha ;)

efunia a moze Tymcio sie wkurza o to zdjecie w tej czapie, zciagnij je moze z suwaczka zobaczysz czy sie uspokoi ;)

Witajcie kochane!
U nas wszystko OK (Frezja nie martw sie na zapas ;))
Wczoraj przyjechała do nas moja mama na kilka dni ... a w sobotę wykańczałam zleconko i tak jakoś nie miałam czasu do Was zajrzeć ...

Ale się tu działo ....

Mała26 gratuluję!! Cieszę się, że masz córeczkę! Ciekawe co obstawialiście?

Kaszu - bardzo Ci współczuję, wiem co to znaczy jeździć od lekarza, do lekarza ... mam nadzieję że niedługo to się skończy!

Efuniu - Orzech bardzo dobrze Ci odpowiadał! Pamiętaj nie każdy płacz oznacza głód, nawet nie każde wkładnie rączek do buzi oznacza głód - może to być potrzeba ssania! Poza tym mam jedną uwagę. Widziałam w galerii zdjęcie gdy karmisz. Wg mnie powinnaś Tymka ukłądać "brzuszkiem do brzuszka" czyli twarzą do piersi, przynajmniej na zdjęciu wygląda to tak, że leży on na pleckach i przekręca główkę aby jeść. Nie jest to dla niego wygodne i może wpływać na jakość jedzenia (nienajadania się, połykania powietrza itp.)

Dziewczyny - super zdjęcia w galerii!! Oj rosną te nasze dzieci rosną! Teddy no rzeczywiście czapka niezła ;D

no właśnie doxa też mam wrażenie, ze on źle leży... ale ja się boję trzymać go bez rożka, a w rożku on tak właśnie się układa :( :( a wy jak karmicie?

ja z pod pachy, mala lezy na poduszce i jest wlasciwie ulozona boczkiem do mnie, np. pod prawa pacha ona lezy na swoim prawym boczku, lekko na boczku.
rozki kupilam obydwa z wkldem kokosowym i ani razu ich nie uzylam, po prosu po praniu nowych, przed porodem ich nie wlozylam i jest ok, rozki sluza do spania u nas :)

reklama
Do góry