reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Patka, jak Prezes byl na cycku to nie odbijal, wtedy cokolwiek zjadlam, to rewolucje mielismy...
teraz na butli beka jak stary, poza tym je mniej tego mojego i w dodatku pomieszane ze sztucznym, wiec mniej go uwiera to, co ja jem...
... w sumie cos za cos... nigdy nie jest tak jakby sie chcialo... :)

reklama
Ja mam jeszcze pytanie do dziewczyn z Warszawy a konkretnie z Tarchomina i Nowodworów.
Szukam przychodni rodzinnej gdzie byłby dobry pediatra i najlepiej żeby były mozliwe wizyty domowe albo osobne wejście dla dzieci zdrowych. Obecnie chodzimy na Leszczynową ale jak poszliśmy z Natalką kiedy miała wysypkę i musieliśmy czekać w poczekalni z przeziębionymi dziećmi to sie przeraziłam.

A propos snu i jedzienia - mój Oli wczoraj pobił rekord, zjadł w okolicach 21, trochę z tatusiem się bobawił i jak poszedł spać tak zaczął kwękać około 5 rano!!! Nawet nie za bardzo płakał! Ja nie wiem jak on wytrzymał 8 godzin bez jedzenia, 8 godzin w 1 pieluszce (nawet jej nie przesikał)!
::) ::) ::)

Luszka jak znajdziesz taką przychodnię to podziel się adresem. Sama zapisałam się do takiej pod domem - prywatnej ale która ma podpisaną umowę z NFZ, i tam o osobnym wejściu można tylko pomarzyć. Ale przynajmniej mam blisko. Ale wizyt domowych nie ma, ale jakby co zamierzam skorzystać z pediatry od Małgosi - chyba go i tak wezwę do tej poranionej pupy mojego dziecięcia.

Doxiaczku, po prostu Twój synio dorasta ;) ;D
Zanim się obejrzysz będzie Ci panny do domu sprowadzał ;) ;D
A poważnie mój jak ma dobry dzień to 5 godzin w nocy wytrzymuje (a jest miesiąc młodszy) wiec co się dziwisz swojemu.

Patka czy twoja przychodnia to ta przy Odkrytej czy przy Ksiazkowej (w budynku WBK)? Słyszałam że ta ostatnia jest dobra ale nie wiem jak tam z Pediatrą. My z mezem nalezymy do medycyny rodzinnej ale byliśmy średnio zadowoleni więc małą zapisaliśmy na Leszczynową. Pani doktor jest bardzo miła i słyszałam o niej same pozytywne opinie ale przeraziła mnie ta poczekalnia - razem dzieci chore i zdrowe. Wiem że w Medycynie jest osobne wejście dla dzieci zdrowych ale nie wiem jaki jest pediatra.
Małgosiu Nie mogę znaleźć posta na temat Twojego pediatry tzn kontaktu i ceny. Jak nie znajdziemy nic bliżej to też sie raczej zdecydujemy na niego.

reklama
moja przychodnia ma oddzielne wejscia ale co z tego skoro pediatra totalnie do bani...jedyny plus ze 5 min od domu...bedzie blisko po L4 i na bilanse...a reszta to i tak prywatnie...

Do góry