reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jolik cudne te suwaczki!!

Frezja przesyłka mailowa poszła ;)

Małgosiu nie dość że przesypia pół nocy to jeszcze na wadze przybiera, dzisiaj pękło 4,900 :)

reklama
JA DOSTAŁA MANTYBIOTYK DUOMOX- BARDZO SKUTECZNY I TEZ MOZNA KARMIC PIERSIA. W SZPITALU PODDAWANO MI I FILIPKOWI TEZ AUGMENTIN ZE WZGLEDU IZ MOGŁO DOJSC DO ZAKAZENIA SPOWODOWANEGO SZYBKIM ODEJSCIEM WÓD PŁODOWYCH.

My dziś bylismy z Natalką na wizycie kontrolnej. Pani doktor powiedziała że dzidzia ładnie przybiera - waży 3760g (przy wyjściu ze szpitala 2 tyg temu ważyła 3200) i wszystko jest ok.
Musimy zaliczyć jeszcze kontrolne badanie u neurologa, kardiologa i zrobić badania na toxoplazmozę i cytomegalię.
Moze wiecie gdzie jest dobry kardiolog dziecięcy który robi echo serca?

Doxa poradziłam sobie sama  ;D i już przeglądam -dzięki  :-*

Wiecie co, kupiłam dwa dni temu pieluszki Heppy z Belli i są fajne tyle że matka zapomniała że dziecko waży 4540g i kupiła za małe. One mają wycięcia na pępuszek-chyba jako jedyne  ::)
Teraz muszę czekać na mniejsze dziecko od Natalii żeby je komuś spylić  ;D

Dziewczyny, żeby te suwaczki wstawić należy się na tej stronie zarejestrować. Potem standard ...:-)

A ja kupiłam pieluszki Dada z Biedronki. Wiele o nich czytałam i powiem szczerze są warte dobrej opinii :-)
Są naprawdę dobre. Mogę powiedzieć, że porównywalne z Pampersami, a nawet jeżeli chodzi o wygląd to ładniejsze bo kolorowsze :-)

Zapomniałam :-) .... mam w wersji elektronicznej książkę pt "Uśnij wreszcie" . Jeżeli któaś z Was będzie nią zainteresowana to dajcie cynk ;) wyślę ...

reklama
Dawaj Jolik, dawaj... Ty sie jeszcze pytasz.... ;)

a z tymi pieluszkami to ja tez sie przymierzam, mamy jeszcze jedna paczke pampesiakow 1, a potem juz przechodzimy na wiekszy rozmiar i wlasnie chce kupic Dada...

Do góry