reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam Was!

Magda i Piotrek serdeczne gratulacje!!

Byłam dziś u innej lekarki z małą bo wczoraj już nie wytrzymałam i wyłam razem z nią   :-[ sama nie wiedziałam czy ją boli to co ma na ciałku czy swędzi??
Lekarka powiedziała ze może ją swędzieć i może być niespokojna, przepisała maść i inną witaminę C bo po tamtej od razu zwracała wszystko a raz zadławiła się nią i nie umiała oddechu złapać-trzęsłam się jak nie wiem co i aż się poryczałam, tak się wystraszyłam-jaka jestem głupia wiedziałam że jej nie toleruje a mimo to dałam jej tą je...ą witaminę.

reklama
Cześć Wszystkim!
Dziś Jarek wrócił do pracy po urlopie i pierwszy dziń jesteśmy same z małą w domu.
Mam nadzieję ze sobie poradzę bez niego. Na szczęście do kąpania zdaży wrócić bo to jego działka ;D
Na razie Natalka słodko sobie śpi, więc mam chwilkę zeby zajrzeć. Niedługo pewnie sie obudzi więc będzie przewijanie, bar mleczny i werandowanie ;)
Jolik mi też sie strasznie podobają Twoje tickersik;i nie gniewaj sie ale nie mogłam sie powstrzymać i też ściągnęłam. :)

Luszka- nie denerwuj mnie ! dlaczego miałabym się gniewać ? Cieszę się, że znalzałam coś co podoba się innym :-) Twoja córcia pieknie wygląda w tym albumiku :-)

Dzięki :)
Twój Tymek też super wygląda na tych zdjęciach. A jakie ma oczy... :)
W ogóle jak widzę te wszystkie dzieciaczki to sie rozpływam.............. :)
I niech mi ktoś powie że wszystkie dzieciaczki wyglądają tak samo ;)

DZIEWCZYNY TEZ TAK NA POCZATKU MIALYSCIE ...JA NIE WIEM CO MAM ROBIC....ZMECZONA POMIMO MALEJ DRZEMKI A NOC JUZ SIE ZBLIZA.MAŁY TERAZ SPI I NAWET DŁUGO BO OD 14. TUTAJ OBIAD ZROBIC, COS POSPRZATAC TRZEBA, PRANIE ZROBIC, PRZEPRASOWAC ....CZY KIEDYS TO SIE UNORMUJE????? :-[

Ewcia... jakie "mialyscie"... my taka mamy... ;)

shady...
bo my sie tak zagadalysmy i zapomnialam Ci napisac...
ciezarnym i karmiacym jako antybiotyk z reguly przepisuje sie Augmentin... jezeli bierzesz to to, to mozesz bez obaw karmic malego...
po porodzie b. czesto podaja go kobietom tak "w razie czego", zeby przypadkiem nie doszlo do infekcji poporodowej...

reklama
Do góry