reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam,
Synio sie najadł i mam teraz chwilke ( jak znam zycie krótką ;D).
No nareszcie Małgosiu jestes... :)
Doxa ja pewnie nie doczytalam- ale dlaczego Twoj Olivek ma slaba morfologie ? My wlasnie bedziemy robic badania ( ja po porodzie maialm 7 hemoglobiny i kiepskie zelazo, ale to sie wiaze ze soba) i jest ryzyko ze nasz Maciej tez moze miec kiepska morfologie.
Co do szczepionek to ja bede szczepic ta jedna. Po rozmowach z kolezankami, ktore juz szczepily i ze znajomymi pediatrami postanowilismy zaplacic za ta skojarzona. Jednym z powodow jest to ze ja jestem dosc chorowita ;)

reklama
WITAM

Małgosiu Jasiu słodziasty......ale te malenstwa kochane....takie do schrupania.
Moja niunia teraz spi ale biedny ma chyba katarek i czesto kicha ....widocznie ja go zaraziłam. Czekam na mame , bo razem pojedziemy do lekarza.

Witajcie dziewczyny,

MAGDUSIEK - GRATULUJĘ !!!

Niedawno wróciliśmy z Tymusiem ze szczepienia. Tym razem zaszczepiliśmy go tylko na żółtaczkę. Infarnixem będzie szczepiony za 4 tygodnie. Wyniki krwi niby są w porządku ale jednak stwierdziła, że teraz nie chciałaby go szczepić tym bardziej, że często płacze nie wiadomo z jakiej przyczyny :-(. Pępuszek znowu zaklejony :-( Na szczęście ładnie przybiera na wadze. W ciągu 2 tyg przybrał 600 g. Waży teraz 4600 g.

A noc była kiepskaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....

Witam w kolejny piękny dzionek.

Magdusiek jeśli jeszcze Ci nie gratulowałam to z całego serca robię to teraz :) :) :)

A ja przestałam dziś być bezdomna ;) ;D (Byłam od 31 października kiedy mnie mama wymeldowała) i zameldowałam się w Warszawie ;D ;D Mama już mnie nazwała warszawianką :( :( to akurat mi się nie podoba.

Małgoś
Ty jak zwykle piękna i pełna życia. JakTy to robisz że nawet na imprezy znajdujesz czas z dwójką dzieci i to w takiej formie :)
Ja już nareszcie chodzę na spacery, myślę że może nareszcie uda nam się spotkać ;D Co Ty na to (to brzmi jak propozycja randki... z dwoma wózkami na zasmażkę;) ;D

Małgosiu no nareszcie jesteś :)
Ja swoją "furę" już mam od wtorku ;D

Lindsay mój Olivierek ma niedokrwistość najprawdopodobniej związaną z CC i wcześniactwem. Do szpitala trafiliśmy z hemoglobiną 7,4 do tego było za mało krwinek czerwonych (2,2mln). Najpierw Oli dostał krew (3dni spędziliśmy w szpitalu na oddziale hematologii), a teraz jeździmy 3x w tygodniu na zastrzyki krwiotwórcze do szpitala na oddział dzienny (jutro będzie 8 zastrzyk!).
Koniecznie przebadaj Maciusia!!!

reklama
Jolik a na krzusiec Tymek nie był szczepiony? Biedny Tymulek, cieszę się, że chociaż morfologia wyszła dobrze!

Do góry