reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jolik, ja raczej tez wezme teraz bez Hiba, potem mu zaszczepie...
boje sie, ze taka ilosc swinstwa na raz moze zamiast pomoc, to zaszkodzic malemu...

niby po tej, co dostal w szpitalu nic mu nie bylo, tylko troszke ropa podeszla po kontakcie z woda, ale momentalnie sie wygoilo.
reakcji alergicznych tez raczej nie obserwuje... raz go wysypalo po tej pomidorowce, ale zeszlo na 3. dzien... wiec mysle, ze szybko to zwalcza...

....ale mimo wszystko boje sie tego szczepienia...

reklama
Witam!!!Wpadłam do was na chwilkę. Serdecznie dziękuję za gratulację.Poród miałam bardzo szybki ale opiszę go we właściwym wątku już niedługo. Jedyny mój problem teraz to strasznie poranione i bolące brodawki, masci nie pomagają,położna powiedziała że samo przejdzie.Mam nadzieję,że niedługo bo jak karmię mała to wyję z bólu.Wiecie jak mi się udało z tą data urodzin, ja mam 29 listopad, mój mąż ma 29 wrzesień a córeczka 29 pażdziernik, przed samą 24.oo. Nieżle co??/ Pozdrawiam was kochanie , bo mała wzywa!!!!

no czas chyba zmienic suwaczek....bosheeee skonczyl sie jeden etap w moim zyciu i wiecie co??? brakuje mi go jak cholera....ciazy, i tych wszystkich dolegliwosci ;)

Dzis odwiedziła mnie polozna wyciagneła kilka szwow - mała ulga , niby rozpuszczalne ale grube wiec lepiej je wyciagnac. Filipek wazy juz 3500 przytyl od dnia wypisu ze szpitala 180g.
Teraz słodziutko spi.

Ja uzywam na bolące brodawki maści Bepanthen i tez przynosi ulge

reklama
mmm pisze:
Efunia ja też mam czasem takie wrażenia że mnie tam coś ciągnie, ale ja od wczoraj nie mam żadnych szwów. Wogóle to dziwnie mi się sika ;) jakby się brzuch zapadał. Czy też masz takie uczucie??
dokładnie... straszne mam lęki w związku z tym...

Do góry