reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Vertigo - my z poczatku byliśmy nastawieni na tę szczepionkę z Hibem, ale po rozmowie z pediatrą zrezygnowaliśmy. Ona uważa, że to za dużo jak na tak mały organizm. W ogóle uważa, że te szczepionki 5 w 1 czy 6 w 1 nie powinny nigdy się pojawiać. Niejeden dorosły organizm nie zniósły ich ciężaru.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Nawet nie mam kiedy pisać. Mój Grześ to straszny żarłok nawet godzinę a czasem i dłużej potrafi spędzić przy piersi :)

Dziękuję za gratulacje. I ja chciałabym wszystkim mamom pogratulować, których urodziny dzieci przegapiłam... no cóż prawie 3 tyg w szpitalu to bardzoooo dużo czasu.

Pozdrowienia, mmm i Grześ

cześć laseczki,
jestem u rodziców, tymusiem zajmują się ciotki, więc mam chwilę dla siebie...
dziś czuję się dużo spokojniejsza... nareszcie. ani razu się nie rozpłakałam!!! :p
noc minęła świetnie. tymuś zjadł po kąpieli o 19 i obudził mamę o 22.30 i sobie gadaliśmy do 24 :) potem pobudka o 3.30 i rozmowa do 5. a potem pobudka o 7.30 ::) i nic nie marudził. tatuś się wyspał, a mamusia kimnęła w dzień jak wszyscy wybyli do kościoła i na cmentarz :)
pytanie do mam po cc... czy was też tak potwornie ciągnęły i szczypały te szwy wewnętrzne???? o tym zewnętrznym to już dawno zapomniałam. ale te w środku to mi dają dżezu :p

ina widziałaś że miałyśmy ten sam termin porodu i urodziłyśmy tego samego dnia?? :D
ewcia i my też miałyśmy rodzić razem i urodziłyśmy :D fajnie co?
widzę, ze co najmniej cztery forumowe dzieciątka przyszły na świat 24 października :laugh:

ale tu cisza,wszystkie chyba na cmentarzach znicze świecą ;) ja już dawno wróciłam z cmentarza ;) dziś drugi dzień po terminie/.../ale dzis nie chce rodzić...co najwyżej już po 24 moge rodzić ;D

Efunia ja też mam czasem takie wrażenia że mnie tam coś ciągnie, ale ja od wczoraj nie mam żadnych szwów. Wogóle to dziwnie mi się sika ;) jakby się brzuch zapadał. Czy też masz takie uczucie??

ojej... komu to ja jeszcze nie gratulowalam rozdwojenia... juz sie pogubilam...  ::)
no wiec gratuluje wszystkim po kolei...

co do szczepionek...
my mamy 9.11... i nie wiem co wziac...
moze cos wiecej o tych szczepionkach???

reklama

hej hej laseczki
poweidzice mi kiedy zaczynacie lub zaczynaliscie ustawiac dzieciom plan dnia??? bo moj maz wraca jutro do pracy i bede musiala radzic sobie sama, a tak bardzo mi przez te 2 tyg. pomagal :)

Do góry