reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa- brzoskiwnki były pyszne! Tak jak mówisz, nie były duże ale naprawde słodziutkie! :) mniam mniam
Witamy bazalka z samego ranka!  :laugh:

już myśłałam, że wszystkie świętują dzień dziecka poprez niezaglądanie na forum!  :( no właśnie przeciez to ich pierwwsze święto! :) Z tej okazji pójdę i kupię maleństwu coś w końcu, bo nadal ma tylko skarpetki!  :p

reklama
A ja myślę, że z okazji dnia dziecka my powinnyśmy zjeść coś dobrego, żeby dziecko od razu dostało swój prezent ;)
Co powiecie na
LODY, LODY, LODY!!!
albo
WATĘ CUKROWĄ!!!

Słuchajcie, ale mi ostatnio brzuszek wyskoczył ;)  Zamieściłam zdjęcia z wczoraj w wątku "brzuszek" i dla porównania sprzed tygodnia. Same zobaczcie, tylko kilka dni różnicy!

Witam Panienki :)

Doxa zgaga trzymała mnie 2 dni ale poszła już sobie na razie ufffff

Mała alTy to ranny ptaszek jesteś :) I to chyba dzisiaj bardzo rozśpiewany, co?
Połówka już za tobą i jak się czujesz z tą myślą????
Doxa tez spać nie możę  :laugh:

Bazal ciasto niam niam, szkoda że nie jestem Twoim mężem ;D  Złóż od nas najlepsze życzenia urodzinowe.

No dobrze muszę lecieć do tego gina.

Odezwe się później papa

no dziś mam humorek, i mam nadzieję, że nikt go nie raczy popsuć!!! :p

Jestem półmetkową osiemnastokołówką!!! :laugh:

Doxa popieram lody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takie "z maszyny"! Śmietankowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::)

Doxa właśnie coś zauważyłam, ze nie wkleiłam zdjęcia z mojego pierwszego (i do 7 czerwca jedynego) USG. Zaraz to nadrobię.

reklama
Do góry