reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Doxa- niestety to nie przejdzie, ja chcę sie pozbyć komputera z domu przed porodem jeszcze. A i internetu też sama nie chciałam założyć, bo wtedy już nic nie robilibysmy innego tylko siedzieli przed monitorem! A za oknem taka piekna pogoda! :)

Doxa co jest z Twoim suwaczkiem?
a propos zachcianek, owoców... Wczoraj odwiedziła mnie teściowa z koszyczkiem brzoskwiń!!! :) Aż mi się teraz jescze buzia śmieje na samą myśl o nich. Nawet jej nie mówiłam, że tak za mną chodzą brzoskwinie i nektarynki od tygodni! :) Pychotka! No ale spagetti tez musiało być! :laugh:

Melduje sie od rana na posterunku!!!!
Wstajemy wstajemy!! Dziś Dzień Dziecka - pierwsze swieto naszych maluszków. Dodatkowo mój mężuś ma dziś urodzinki, takze Swietujemy w domku na kilku frontach ;D O 12 urywam sie z pracy i pędzę robić ciasto - na specjalne życzenie jablecznik z ptasim mleczkiem..... Jeszcze moge porozpieszczać Krzysia, potem juz nie bedzie na to czasu ;)

Mała suwaczek czasem się zacina tzn. strona na której on jest :(

Mała widzisz jaką masz domyślną teściową!!!  :)
O tak, ja też bardzo lubię brzoskwinki i nektarynki, ale wczoraj znowu kupiłam sobie morelki, oglądałam brzoskwinie ale były jakieś malutkie, więc uznałam że tam jest sama pestka i skóra.
A Twoje były pyszne?

Internet - no cóż, drugi złodziej czasu zaraz po TV ;)

a teraz zabieram sie za czytanie zaleglości z wczorajszego wieczora
odezwe sie poźniej  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* kissssssssssssssssssssssss

reklama
Bazalku - przekaż ode mnie najlepsze życzenia urodzinowe swojemu mężowi!!!

Tak, tak rozpieszczaj go póki możesz, bo potem będziesz rozpieszczać maleństwo ;D

Jabłecznik z ptasim mleczkiem, hmmm pychotka musi być. Czy pod "ptasim mleczkiem" kryje się ubite białko??

Do góry