reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kasiu nie martw się wszystko będzie ok, dokładnie tak jak mówiła Asia. Ja też miałam skurcze silne i długotrwające. Ginka wysłała mnie na zwolnienie i kazała łykać nospę nie jak przychodzi skurcz ale 3 x dziennie i odpoczywać na litość Boską. Lekarze wiedzą że baby w ciąży nie można utrzymać w miejscu więc to dobrze że się teraz Tobą trochę zajmą a rodzina da sobie radę. Głowa do góry. Odezwij się jak tylko wrócisz. Jestem z Tobą :-* :-*

Asiu świetnie że jesteś i że wszystko już dobrze. Ale teraz to chyba już trochę przeginasz z tym załatwianiem spraw. Daj sobie trochę odpocząć. Kasiu teraz widzisz dlaczego lekarze wolą ubezwłasnowolnić ciężarną i zamknąć ją w szpitalu.

Kaszu mnie też zastanawia dlaczego tak często Cię kłują. Ale będziesz przebadana.

Ja jutro rano mam wizytę u ginki.

reklama

Witam kochane mamusie!
no to dzisiaj jestem w końcu pierwsza jak dawniej! ;D
Ale to tylko dlatego, że jeszcze nie przeczytałam wczorajszych stronek. A więc biorę się za czytanie. :)

Kasiu trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze,a Ty po prostu sobie odpoczniesz! Asia wypoczęła i zobacz jak się za robotę wzięła! ;) Tam będziesz pod opieką lekarzy i nie pozwolą Ci na pewno przemęczać się! A więc jak wypoczniesz to odezwij się do nas koniecznie! :-* to dla Ciebie i maleństwa! :)
Karen witam ponownie! Jak tam wakacje? Wypoczęłaś troszkę na łonie natury?
Syla kochana czekam na relacje z wizyty u gina. :)

Cześć Mała!
No i jesteś dziś pierwsza ;) Tak jak dawniej :)

Mam nadzieję, żę dzisiaj net będzie Ci działał!

No tak, to już kochana połowa ciąży!!! Będziemy ju teraz odliczać czas do porodu ;D

na szczęście dziś miałam mało do czytania, ale za to odezwały się niektóre "zaginione" duszyczki.  ;) Cieszę się, że jest nas coraz więcej! Aż jestem ciekawa ile nas  będzie np w sierpniu czy wrześniu, kiedy pewnie już wszystkie będziemy siedziały w domkach (większość na L4) i czekały na maleństwa. Ojej ale ja przeciez mam net tylko w pracy! I co ja zrobię?! Jak ja się z wami rozstanę?! O nie!!!!!!!!

hey Doxa, a już myśląłm że sobie sama pogadam ze sobą i maleństwem! ;)
No właśnie net chodzi mi dziś super, aż boję sie zapeszać! I dlatego szybciutko rano odpisałąm też.

reklama
Jak ja wytrzymam bez was, bez babyboom????????????????????????????????????????????????????????????????????

Do góry