reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ide się zaraz chyba położyć....mojego jak nie było tak nie ma...dzwonił,że będzie a tu nic....ale mu sie oberwie :mad: :mad: :mad: denerwuje mnie takie coś...umawia się,a potem nie przychodzi :mad:

reklama
Witam dziewczyny,

Już jesteśmy w domu. Właśnie wykąpaliśmy Igunię i położyliśmy spać.
Ale to wszystko się szybko zadziało, z dnia na dzień myślałam że to już (tak jak Wam pisałam), ale tego wieczoru wogóle się nie spodziewałam ;D
Jutro postaram się Wam opisać jak to wszystko wyglądało a było śmiesznie. :)

Ale się za Wami stęskniłam.

Wiem, że Orzeszek też już się rozdwoił. Orzeszku moje serdeczne gratulacje!!!!
Jutro poprawię statystykę.

Mam nadzieję że u wszystkich nic zego się nie działo. Pozdrawiam serdecznie.

CZesc dziewczyny,c zasami tu pisywalam, czesciej zagladalam bez psiania. W odroznieniu od czesci z was, ja wiem kiedy urodze, no chyba ze jdank wydarzy sie cos niespodziewanego. MAm wyznazona cesrake na srode rano - moja mala z roznych powodów sie nie obrocilao, a poniewaz lozysko szybko sie starzeje nie ma juz na co czekac. I zaczelam sie denerwac, do tej pory jakos wydawalo mi sie, ze mam jeszcze duzo czasu a tu zostaly 2 dni, we wtorek ide juz do spzitala. Czuje sie jak przed wielka wyprawa. Kiedys na studiach wyjezdzlaam na rok i tez sie tak czulam, moze to troche dziwne ale czuje sie b podobnie jak wtedy. I wciaz mam duzo rzeczy do zalatwienia, ktore planowalam ze zaltaiwe w czasie tych 2 tygodni do terminu, wiec zamiast sobie odpoczywacteraz biegam po miescie, pisze jeden raport zegnam sie z kolezankaim, moze z tad moja analogia do wyjazdu. I chcialabym aby byla juz sroda. :)

Syla my też się stęskniłyśmy :) Pewnie teraz nie będziesz miała czasu, ale jak tylko go troszkę "ukradniesz" opisz nam koniecznie swoje przygody :) :)

Ja już też chyba idę spać. Skórczyki mi się troszkę nasiliły, może jednak jeszcze uda mi się trochę pospać ;)
Brej nocki wszystkim

Syla Fajnie że już wróciłaś :) Czekamy na opis porodu i zdjęcia córci :)

Tez idę spać. Chociaż nie wiem czy zasnę bo komuś przyszło do głowy urządzać popisy wokalne z balkonu i po całym osiedlu niesie. :mad:
Teraz jeszcze to przetrzymam ale jak mi bedą tak dzidzie budzić to nie zdzierżę :mad: :mad: :mad:
Dobranoc Wszystkim.

reklama
Do góry