reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Kaszu - dobrze, że wyniki Twojej Laury były lepsze. Bakteryjką się nie przejmuj może znowu jakaś kupka się w moczu zawieruszyła :-)

Kiedy planujesz chrzciny skoro już zaopatrzyłaś się w kostium dla siebie? Ja jestem na etapie kompletowania stroju dla Tymka. Uroczystość odbędzie się 13 listopada.

Witajcie dziewczyny!!! Ja tylko się melduję jako 2w1.Wczoraj szalałam z porządkami w domu, poprostu lśni wszędzie!!!Potem upiekłam placek drożdżowy ze śliwkami, a na koniec ugotowałam 5l garnek bograczu!!! Rodzinka pytała czy mi się coś stało? Przygotowałam jeszcze córcię do szkoły na poniedziałek.Widzę że akcja rozdwajania znów się zaczęła- GRATULACJE DLA ORZESZKA!!!
Słuchajcie muszę się jeszcze czymś pochwalić- mój mąż kupił mi roczny samochód!!! Stwierdził że jego żonka i dzieci muszą jeździć czymś bezpiecznym( poprzedni miał 13 lat) Jejku ale niespodzianka!
Mamusie rozdwojone-dzieciaczki macie prześliczne!!!

kaszu27 a czy ten czop,jak opisujesz który wyglądał jak miśki haribo,był z krwią??czy tylko taka żółta wydzielina??i czy długo czekałaś na poród po wyjściu takiej wydzieliny??

porzadki zrobione obiadek ugotowany wlasnie koncze jesc pudelko ptasiego mleczka
dopiero doczytalam bo z neta mnie wywalilo ORZESZKU GRATULACJE CORUNI

Jestem tylko musiałam nadrobić zaległości.Dalej czuje się jakby poród miał odbyć się w grudniu.Brzuch boli jak na okres, plamienia są ale zdecydowanie mniejsze,ale to moje dziecko jest uparte!!!

reklama
Do góry