reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
cześć dziewczyny!!!
karen no mi też już ponad tydzien takie coś wylatuje,znaczy się przez pare dni nic nie było a wczoraj dużo tego wyleciało...zobaczymy jak będzie dzisiaj  :) może już to co miało wylecieć już wyleciało...albo jeszcze się wyleci  :)

coba czy ten olejek w końcu na ciebie zadziałał skoro już tulisz swoją córcie ;D ;D ;D
ja nie polecam tego olejku,bo koleżanka go zażyła i zamiast ją wywieść na porodówke wywieźli ją na oddział z zatruciami pokarmowymi ;D ;D ;D ale przyznała się im,że zażyła pare kropli tego olejku...ale to już było dawno ;D ;D ;D ale się z niej pośmiałam....

dziś zamierzam umyć okienka....bo jakoś mnie ochota na sprzątanie wzieła ;D ;D ;D ;D

Kaszu czyli mowisz ze jak czop odejdzie to natychmiast jechac do szpitala bo mozna w kazdej chwili urodzic tak? pewnie nie czytalas mojej wypowiedzi na temat rozwarcia, ale ja od srody mam 2,5 cm szyjki brak.....wiec to pewnie tuz tuz??/

aha i jeszcze jedno.....pakowalam pampersy do szpitala, i otworzylam paczke, bo bez sensu targac calej paczki, i wiecie co.......jakie one malenkie, kurcze a zaloze sie ze jak juniora sie ubierze w takiego pampersa to i tak bedzie jego mial pod pachami hihih...i oczywiscie za diabla nie wiedzialam co do czego sie sklada....ale beda jaja przy przewijaniu....dobrze ze moj maz umie :)

reklama
Do góry