reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
No ja nadal nie śpie, piesek mi nie daje i do tego wypiła mi kawę,
więc muszę sie zadowlić soczkiem pomarańczowym.
Magda można czekać 2 tyg. ale wyniki KTG nie są rewelacyjne,
ciągle coś sie im nie podoba.

Powiem Wam, że wszystko jest dla mnie nowe :). Ale tak poważnie to powinnyście cieszyć ostatnimi chwilami swobody. Możliwością wyspania się, najedzenia (nawet nie wiecie jak napiłabym się soku pomarańczowego boo hoo, poszła do kina itp.), zrobienia czegoś dla siebie ...

Ewcia teraz już jest ok :-) Dzięki

Duralex - ja też dzisiaj po raz pierwszy podałam Tymciowi wit D3 - całkiem sprawnie poszło :-) A paznokietki już dwa razy obcinałam. Robię to na spaniu bo innej możliwości nie ma :-) A niewyspana to ja też dzisja jestem ... oj nawet bardzo :-)
A JA MAM OCHOTĘ NA PIZZE !!!! DUŻĄ !!! I COLĘ !!!!

Moja mama to najukochańszy człowiek ! Przed chwilą był u mnie mój brat, który przywiózł wałówkę od mamy ... pyszniutkie pierożki z drobiowym mięsem. Jest tego chyba ponad 100 !!! Pomrożę je i będą jak znalazł kiedy nie będzie czasu na przygotowanie obiadku :-)

Poza tym objadam się teraz biszkoptami bo mój cukier chyba spadł :-)

duralex piekny malutki śpioszek z twojej córci.
Właśnie a propos najedzenia się - korzystam ile się da - z fast foodów - wiem to nie zdrowe, ale po porodzie to chyba długo pizzy i frytek jeść nie będę mogła, a ja bez frytek .... nie mogę ŻYĆ.

Jolik za mną też wczoraj pizza chodziła, chociaż generalnie za nią nie przepadam. Mam pytanko, czy po obcięciu Tymkowi paznokci, nosi jeszcze łapki na rękach, bo moja niunia ma takie zimne rączki, że nie wiem, czy powinna się rozstać z łapkami.

Duralex - nie zakładam mu już łapek. On i tak je zrzuca ! :-) Rączki ma cały czas zimne i stópki też chociaż cały czas na nogach ma ciepłe frotowe skarpetki :-) Tymcio ma to po mnie. Ja też większą część dnia mam zimne ręce, o stopach nie wspomnę. Widocznie taka nasza uroda.

Duralex - bardzo ładne zjęcia, tam, zdjecia, Twója Córeczka fajna!
W sprawie jedzenia to ja właśnie ostatnio sobie folguję, pizza była przedwczoraj, frytki pewnie zrobię sobie dzisiaj, a co? I własnie wyciskany sok pomarańczowy, specjalnie kupiłam pomarańcze....

reklama
Z tego co powiedziała mi położna dzieci mogą mieć zimne ręce, stópki i nos, bo jest to związane z ich krążeniem. hmm... to może moja córka też pożegna się dzisiaj z łapkami :)

Do góry