reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

ja też nie spałam o 4. ale żadnych szans na obserwowanie nieba, bo w sypialni i kuchni okna mamy zaklejone folią. gdyż ocieplają nam blok...

reklama
Cześć ranne ptaszki.
Syla u mnie na froncie chorobowym widzę wygraną. Ale jeszcze dzisiaj i może jutro będę wcinać czosnek. Podobno jak maluszek będąc w brzuszku spróbuje takich przypraw to później nie reaguje na nie źle.
efunia powiedz na wizycie do gin., że jak ciebie na weekend położy do szpitala to mu babeczki na babyboom "super reklamę" zrobią. Może się przestraszy i odpuści ci ekskluzywny pobyt w tym "hotelu"?

Efunia powiedz lekarzowi , że piątek to zły początek i niech sobie da spokój w tym tygodniu ze szpitalem. Co on nawiedzony jakis ? Kto to słyszał , żeby wysyłać do szpitala w piątek. Zdurniał facet?

Witam :)... Ja też o 4.00 nie spałam.. mała siedziała przy cycu.. Efunia jak Cię tak stawy bolą to bóle z krzyża Ci nie straszne ;)... a tak a propos Twojej cesarki .. będziesz ją miała ??

czesc :)
wsyslo mnie wczoraj po tym spacerku i teraz dopiero siadam do BB, zaraz ide ogladac zdejcia Teddy...a raczej Krasnala :laugh:

efunia ale mi Ciebie zal. oktopnie, dlaczego te obrzeki tak musza bolec i w ogole dlaczego tyk sie musisz meczyc. Ja to chyba przez sport do tej pory nie puchne i jakos sie trzymam, przed ciaza, to codziennie robilam cos, minimum 30 minut biegania po parku i tak mi sie wydaje, ze teraz to procentuje.....ale w koncu moglabym juz powoli cos odczuwac - prawda? ;) 5 dni do terminu....hhhmmmide dzisiaj do ginka, mam nadzieje, ze powie chociaz, ze szyjka sie troszke miekka zrobila, ale moze to tylko zludna nadzieja ;)

duralex nie wiadomo...
przy moich obrzękach i skaczącym ciśnieniu, raczej nie będą ryzykowac zabawy z oksytocyną, ale cholera ich wie!
wiesz, że boję się tych bóli z krzyża, ale dzisiaj miałam wrażenie jakby mik ktoś nóż wbił w kolano... nie mogłam się ruszyć... o rękach nie wspomnę... mrowienie to stan naturalny... drętwieją mi stale.. ale jak widzicie nawet z tym da się żyć i pisac na klawiaturze... choć   z niemałym wysiłkiem  :(

Wiesz .. pisanie na forum staje się nałogiem.. ja zamiast odsypiać nockę też z Wami siedzę.. a jak zrobią Ci cesarkę to też będziesz miała dodatkowy uśmiech. Do mnie dzisiaj przychodzi położna.. i będą mi zdejmować szew ..yuk

reklama
Teddy ale przystojniak sliczny, no i te komentarze :laugh: wysylaj duzo i nie narzekaj na tate, ze robi zle zdjecia, bo to dzieki niemu podziwiamy teraz Waszego Krasnala :)

Duralex malutka sliczna :)

Do góry