reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Patka, ja nie guma. ja po prostu po operacji kolana i po długiej, oj długiej rehabilitacji mam cudownie rozciągnięte wszystkie mięśnie, ścięgna i inne takie. A tą "chorą" nogą to w życiu tak wysoko nie machałam! Bo druga słabsza jest, nie tak ćwiczona. Ale do paznokci - idealnie :)

reklama
małgosiu kochana GRALUTACJE!
karen się nie martw, ze przenosisz... mężuś wraca i do dzieła... pojutrze walisz na porodówkę czuję ;D

Faktycznie, Małgosia jako pierwsza urodziła w październiku !
Jak powiedziałam Kamilowi, że kolejny dzidziuś jest na świecie to usłyszałam - ty lepiej spakuj tę torbę. Chyba spakuję, odgrażam się już chyba drugi tydzień, ale jakby co to mi przypomnijcie jutro wieczorem, ok?

kurcze, karen teraz to jest normalnie wyścig... która następna po małgosi... stawiam na ciebie bądź lindsay  ::)
ale kto wie... popatrzcie na duralex... cichociemna...  ;D miała rodzić w listopadzie a na sam koniec września zaszalała  ;D
a ona ma szampański humor w szpitalu ta eliza :) tylko pokarmu jeszcze nie ma tak mi pisała..

reklama
Magdusiek przypomnę jak się dopcham do kompa, przy okazji sama się powinnam dopakować, bo w jedną torbę się nie zmieściłam. A druga leży i czeka.
Małgoś słowna bestyja. Mówiła, że do października dotrwa i proszę ;D

Do góry