reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Wiesz co Teddy, osobiście to nie ma doświadczenia, moje koleżanki tak, ale one kupowały je głównie z uwagi na uczulenie dziecka!!! Pamiętam tylko tyle, że takie urządzenia trzeba dobierać do wielkości pomieszczenia w którym ma ono pracować.

Hej właśnie wróciłam z działki i od razu wkleiłam swój brzuszek w galerii do tego przeznaczonej :-)

Teddy - zamąciłaś mi z tą pościelą nie ma co :-) ale dzięki teraz dwa razy się zastanowię zanim dokonam zakupu.

A co do szuflady pod łóżeczkiem to do końca się nie zgodzę. Siostra przy poprzednim dzieciaku miała łóżeczko z firmy KLUPŚ i naprawdę z szuflady była bardzo zadowolona. Dobrze "chodziła" i była na tyle wysoka, że wiele rzeczy tam można było schować.

Witam w niedzielny, upalny poranek!

Dziewczyny, czy Wy też tak macie? Wieczorem niby chce mi się spać, słaniam się z nóg a jak się położe to koniec! Wczoraj oglądałam telewizję w łóżku, zaczęłam przysypiać, więc wyłączyłam telewizor nawet nie otwierając oczu i koniec, nie mogłam wcale usnąć!!! Jakaś makabra, to już druga taka noc z rzędu  :mad:

A dzisiaj drapie mnie gardło :(  Chyba przesadziłam wczoraj z arbuzem z lodówki ;)

A Wam jak mija weekend?

Jolik, ta działka chyba bardzo Ci służy, super wyglądasz i ja nie widzę żadnych oznak "pączusia" :laugh: :laugh:

DOXA jak zwykle miła :-)
A tak poważnie, to prawda, że działka mi służy.
Przez ostatnie trzy dni spędziłam tam mnóstwo czasu i baaaaaaaaaaaardzo wypoczęłam.
A jutro.... do pracy :( buuuuuuuuuuu

Pewnie tak, bo na 6 piętre nie bardzo jest co robić :-)
Na działkę przyjezdza dzisiaj siostra ze swoimi dzieciakami - Bartkiem (3,5 roku) i Alkiem (9 m-cy).
Więc na nudę nie będę narzekać :-)
Póki co robię sobie pedicure i pomału będziemy się wybierali do Kościoła.
W CO JA MAM SIĘ UBRAĆ !!! WE WSZYSTKIM JEST MI STRASZNIE GORĄCO !!!

To będziesz miała zaprawę ;) Przyzwyczaj się, niedługo sama będziesz miała synka!
Jakie jest pełne brzmienie imienia Alek?

Z ubraniem to Ci nie poradzę, może jakaś zwiewna sukieneczka? Ja też nie mam ubrań na takie upały!

reklama
Alek to skrót od ALEKsander chociaż może być też Olek :-)
To śwęty dzieciaczek, zero płaczu, zero marudzenia, zero jakichkolwiek problemów. Siedzi sobie spokojnie, bawi i bardzo dużo się uśmiecha MIODZIO. Natomiast Bartek to żywe srebro, wszędzie go pełno, trzeba mieć go cały czas na oku :-) ŁOBUZIAK !!!

Wróciliśmy właśnie z Kościoła - straszny upał UFFFFF... Ciężko będzie dzisiaj wytrzymać.

Do góry