reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

A wiesz, że przeszło mi przez myśl, że to od Aleksandra ;) Mój tato tak ma na imię, ale zdrobniale to wszyscy mówią Olek, ciekawe czemu? Na dziewczynki też woła się Ola, a przecież tam nie ma "o"  :)

Oj jak jabym chciała aby mój synio był taki jak Alek!!!! ;)

reklama
Ja też !!! Moja mama nie umie wyjść z podziwu nad nim, wcześniej nie spotkała w życiu tak pogodnego i spokojnego dziecka.
Zresztą sama zobacz:

ogrdek2705050131dq.jpg

Jaki rozkoszniaczek  ;D ;D
Aż chce się go wycałować  :-* :-* :-*

Jejku jaki on już duży! Ale te dzieci szybko rosną!

Jego ma się ochotę zjeść a nie tylko wycałować hihihihihi

W sumie to maluszek ! Na zdjęciu siedzi na takim malusieńkim krzesełku a ma się wrażenie, że na dużym dla dorosłych :-)
Ale ciałka to trochę ma :-) Ja jak byłam w jego wieku też tak wyglądałam :-)

Ciałka to ma chyba tyle co każde dziecko w jego wieku?!? Ale to krzesełko sprawia wrażenie, że on już jest dużym chłopcem! ;) Ucałuj go dzisiaj ode mnie!

Ja rozprawiłam się już z karkówką, teraz się marynuje w lodówce, wypiłam przeeeepyszny sok ze świeżo wyciskanych pomarańczy i chyba wyjdę trochę na taraz wygląda na to, że dzisiaj jest wiaterek czyli nie będzie tak duszno jak wczoraj ;)
Ale spoko zabiorę ze sobą laptopa  ;D

Ja na grilla już nie mogę patrzeć, chyba przez ostatnie dni trochę się przejadłam.
Chętnie bym z Tobą jeszcze pogadała, ale zbieramy się na działkę. Laptopa raczej nie wezmę ze sobą bo przy maluchach raczej nie miałabym szans cokolwiek napisać :-)

Alka ucałuję bo bez tego ani rusz mniam mniam

Poznaj jeszcze mojego chrześniaka BARTKA.
Poniższe zdjęcie odddaje dokładnie jego charakter :-) Kochany z Niego łobuziak.
Trzeba przyznać, że dzieci to się mojej siostrze udały :-)

dziematkiogrdek260505287lx.jpg

A ja wręcz przeciwnie, już dawno nie jadłam nic z grila, może dzisiaj uda nam się go rozpalić!

No tak, i wszystko jasne hi, hi dobrze że te drzewka wytrzymują jego ciężar ;)

Ładna ta działka wasza i tyle na niej cienia, możesz wziąć sobie kocyk i położyć się na trawce :laugh:

Jolik miłego dzionka i nie przegrzewaj się za bardzo!

Ufff jak goąco !
Wróciliśmy dzisiaj wyjątkowo szybko, upał srasznie mnie zmęczył.
Po drodze szukaliśmy loda w polewie truskawkowej :-) dopadła mnie pierwsza w tej ciąży ZACHCIANKA  ;D
Na szczęście udało się go kupić już w drugim sklepie :-)

DOXA a jak tam Twój grill, już po?

Gdzie jesteścei dziewczyny? Uważajcie z tym słońcem !

Jestem Kochane!!!
Wygląda na to, że byłyście dzisiaj przez calutki dzień same!!
Pogoda rzeczywiście dopisała....mój mąż teraz kwiczy z bólu - spalił sobie plecy.... :D :D

Dziewczyny wracając do Waszych zdjęć - wyglądacie uroczo!!!
Mnie też udało się dzisiaj wkleić te aktualne sprzed dwóch godzin...
brzusio mi rośnie i rośnie..... :D :D :D

Jolik masz uroczych siostrzeńców!!
Doxa jeśli chodzi o spanie to ja mam akurat tak, że idę spać bardzo póżno i bardzo zmęczona, tyle że już o 6:00 rano jestem wyspana..... ::) ::) ::)...i dalej nic.....

reklama
Dziewczyny czytałam nasze początkowe strony - od czego się to wszystko zaczęło i dosłownie się wzruszyłam...
Muszę Wam powiedzieć, że stałyscie się dla mnie niesamowicie bliskie.....!!!
Tyle nas łączy!!!
Uwielbiam Was!!!

To wyznanie to nie wina przegrzania na słońcu - to czysta prawda...!!! ;D ;D ;D

Do góry