reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

:-)
KASZU27 coś w tym jest. Ja jestem z Wami bardzo krótko bo od 8 maja, a już się do Was przyzwyczaiłam i strasznie polubiłam. Teraz każdą wolną chwilkę spędzam na BABYBOOM. Bardzo się cieszę, że szczęśliwym trafem znalazłam się na Waszym forum :-)
Zresztą nie tylko ja polubiłam te nasze pogaduchy, również mój mąż zerka od czasu do czasu i wypytuje o Was :-)
Macie od niego pozdrowienia :D

reklama
Jestem i ja ;D

właśnie zjedliśmy obiadek: karkówka z grila + sałatka grecka + cukinia z grila, mniam mniam, ale się najadłam!

Teraz siedzę sobie na tarasie z laptopem na kolanach :) W końcu słońce przeniosło się przed dom, więc da się wytrzymać na tarasie. W dzień zdezerterowałam, było za gorąco i poszłam spać ;)  Odespałam noc :)

Kaszu, ja dokładnie tak samo, nie mogę usnąć a potem raniutko już wstaję :(

Jolik no to zaczynają się zachcianki ;) A dobre były te lody?

Wiecie mi np. wczoraj niby chciało się młodych ziemniaczków z koperkiem, sałata, jajeczko sadzone ... i wiecie wcale jakoś szczególnie mi te ziemniaki nie smakowy, zjadłam ale tak bez rewelacji. Chyba tylko wydawało mi się że chce, bo to taka pora roku, a nie była to zachcianka ??

Kaszu - na początku to tu cicho było, raz na jakiś czas ktoś się odezwał, a teraz ... trudno nadążyć :)
Ja też baaardzo się cieszę, że poznałam Was wszystkie i że tak fajnie nam się gada!!!

Kaszu - truskawki szybko "przelecą", za pół godzinki już będziesz mogła jeść ;D

Lody były pyszne, teraz biegam po domu z korniszonem hihihiihi, a jakieś pół godziny temu wypiłam dużą szklankę koktailu truskawkowego.
Oj coś mi się wydaję, że dzisiejszej nocy nie będę mogła zaliczyć do spokojnych :laugh:

Ja też lubię piwo, ale nie KARMI ;) Uwielbiam TYSKIE z sokiem malinowym i dzisiaj miałam okazję wypić łyczek od męża :-)
Mam nadzieję, że te moje łyczki nie zaszkodzą maleństwu :-(

Odrobina alkoholu nie zaszkodzi, byle by to była odrobina!

A ja jakoś nie lubię piwa, nawet nigdy nie piłam bo mi nie odpowiada zapach, ale winko ... hmmm ... tak do obiadku to lubię lampeczkę wypić, nawet zdarzyło mi się w ciąży ...

reklama
Tylko odrobinkę :-)

DOXA nie wiem jak TY, ale ja nadal nie potrafię się zdecydować na imię dla mojego dzieciaczka.
Denerwuje mnie to ! Zawsze wyobraałam sobie, że to fajna sprawa wymyśleć imię dla własnego dziecka. Niestety tak nie jest. Mało które imię podoba mi się, a jak już się spodoba to znowu mąż kręci nosem, albo znajomi skutecznie zniechęcają.
Czy Wy nie mieliście z tym problemu?

Do góry