reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Cześć dziewczyny!
A Wy już od rana nadajecie ;)

Jolik co do łóżeczka nie wypowiem się, bo ja mam obiecane od koleżanki, będę je odbierać w drugiej połowie lipca to dopiero wtedy coś będę mogła powiedzieć. Nawet nie wiem jakie ma, pamiętem tylko, że baaardzo ładne (ona teraz jest w Stanach i na wakacje mają przylecieć do Polski)

Kasia74 u nas nigdy nie ma nudy  ;D ;D ;D

reklama
No Teddy, niezłe te Twoje stronki !

Polecam wszystkim dziewczynom, koniecznie zajrzyjcie na obydwie!!!!

Teddy masz rację z tą pościelą jeżeli chodzi o 3 częściowy komplet. Ten, który ja wybrałam to nie tylko pościel - 8 części: kołdra, poduszka, poszewka na kołdrę i poduszkę, ochraniacz, prześcieradło, podkład pod prześcieradło, pielucha tetrowa z nadrukiem.
W sumie nie wiem ile razem to mogłoby kosztować w sklepie, ale tak na "oko" to wydaje mi się, że jest to cena atrakcyjna :-)

fakt, nie zauważyłam ze oferta dot. też pozostałych rzeczy... :)
tylko że prześcieradło masz 60x120, a kołderkę na duże łóżeczko... będzie się zwijać... w mniejszym łóżeczku, a ja kupisz wieksze, to prześcieradełko nie bedzie pasować...
nic nie piszą też o wypełnieniu, czy można je prać w pralce... i takie tam...

w sklepie na oko za wszystko by wyszło 120 zł, więc naprawdę niewiele więcej, biorąc pod uwagę koszty przesyłki... :)

Ufffff ale dzisiaj upał! :( Normalnie żar z nieba! Nosa nie można wysadzić na zewnątrz!!!

okropnie jest...
ja tylko wyszłam na kilka minut do sklepu, a wróciłam cała mokra... wczoraj, to chociaz troche wiaterku było, a dziś całe powietrze stoi...

ja nic nie chce mowić, ale to dopiero początek ciepłych dni... ;)
Doxa, Ty to przynajmnij możesz sobie w ogródku spryskiwacz włączyć, usiąść gdzieś w pobliżu w cieniu i masz chłodek... a ja to najwyżej mogę zabę w wannie poudawać... ;)

aha... właśnie Misiek mi oświadczył, że na dzień dziecka możemy dostać karuzelkę...
ale za to w czerwcu nie bedzie pizzy, kfc czy inszych fanaberii... ;)

tak, wczorajszy wiaterek był bardzo przyjemny!

Teddy kochana, tylko że ja jeszcze nie mam ogródka, ja mam miejsce na ogródek  ;D ;D ;D Wszędzie piach :(
O cień też trudno, bo brak roślin, jedynie dom daje trochę cienia  ;)
U nas niekończąca się budowa hi, hi Ale już niedługo, mam nadzieję!!!

Właśnie wkleiłam Wam moje najnowsze fotki w wątku "brzuszek"

reklama
no wiesz, posiać troche trawy to chyba nie problem... zawsze można jaki parasol wystawić i ogródek jak ta lala... ;)

Do góry