reklama
_anna
Fanka BB :)
lindsay - nie martw się na zapas. A urodzić to już chyba każda chce ja mam już dość - chciałabym już mieć to za sobą.
malgosia_76
Lindsay,
Ja dzisiaj czuję sie fatalnie. Jak nigdy dotąd mam wrażenie, że tracę kontrolę. Do tego jestem purpurowa na twarzy :
Ja dzisiaj czuję sie fatalnie. Jak nigdy dotąd mam wrażenie, że tracę kontrolę. Do tego jestem purpurowa na twarzy :
_anna
wspołczuje dziewczyny. jak już tak piszecie co was boli to ja się dołączę - mnie boli glowa i brzuch mam strasznie twardy.
shady
a ja z kolei spie....non stop chce mi sie spac....nie wiem czy to normalne, bo jak czytam na ten temat to owszem jest ze cierpi sie na bezsennosc a ja na odwrot...non stop jestem senna poza noca...w nocy ni cholery zasnac nie moge....do tego koszmarne bole kregoslupa, mam wrazenie ze brzuch mi odpadnie tak ciagnie do dolu i ogolnie jestem przymulona....ktora z was tak ma?? pocieszcie mnie
Cześć Mamuśki, te już i te niedługo... Długo się nie odzywałam, ale to dlatego że poprostu mnie nosi i raczej ciężko usiedzieć przed monitorem. U mnie wszystko dobrze, nie mogę się już doczekać, jeszcze ostatnio nabawiłam się przeziębienia, a teraz leczę ropień zęba (strasznie się martwię czy wszystko będzie dobrze, może któraś z Was też miała tę dolegliwość, czy dzidzi nic nie grozi?)
Starałam się być w miarę na bierząco z Wami, jednak widzę że nie bardzo mi to wyszło. Bardzo się cieszę DOXA że wszystko dobrze się skończyło a tak się wszystkie martwiłyśmy. Nie wiem dokładnie kto jeszcze jest już po wszystkim, widzę że sporo mam do nas dołączyło - super. Zastanawiam się co u Efuni długo jej tu nie widziałam.
Starałam się być w miarę na bierząco z Wami, jednak widzę że nie bardzo mi to wyszło. Bardzo się cieszę DOXA że wszystko dobrze się skończyło a tak się wszystkie martwiłyśmy. Nie wiem dokładnie kto jeszcze jest już po wszystkim, widzę że sporo mam do nas dołączyło - super. Zastanawiam się co u Efuni długo jej tu nie widziałam.
Hej dziewuszki jestem nareszcie. A Wy co? Zdaje się, że teraz już po kolei będziemy się wykruszać na porodówkę.
Shady to po tym sprzątaniu wczorajszym. Przemęczyłaś się dziewczyno ot co.
Teraz lepiej odeśpij albo powyleguj się trochę w ramach odpoczynku.
Shady to po tym sprzątaniu wczorajszym. Przemęczyłaś się dziewczyno ot co.
Teraz lepiej odeśpij albo powyleguj się trochę w ramach odpoczynku.
reklama