reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Cześć dziewczyny!!!

Doxa i Kika Wasze maleństwa są przesłodkie...!

Powiem Wam szczerze, że miałam dziś fatalną noc, bolał mnie brzuch i kręgosłup. Nie mogłam sobie miejsca znależć a teraz też czuję się niezbyt ciekawie...Mam nadzieję, że to nie to o czym myślę, bo z lekarzem jestem umowiona na sobotę...

No cóż....co ma być to będzie :D

hello!!

Kika synuś śliczny- gratulacje!!
Wczoraj były 30 urodziny mojego Ukochanego, jak się dowiedział że urodziło się nam Maleństwo w tym dniu to szczególnie pranął żebym i od niego pogrtulowała :)

Trzymamy Cię za słowo , ja w razie czego jestem na posterunku i gdyby coś sie działo zawsze mogę mężusia wygonić od komputera , a zresztą w takiej sytuacji to on mi sam miejsce zrobi.

kaszu może Ty sie przepracowujesz  ??? Wczoraj chodziłam przez 4 godz. po sklepach no i jeszcze urodzinowe przygotowania a wieczorem myślałam że mi kręgosłup pęknie :(

WITAM
Dziewczyny ale dzis mam okropny dzien wczoraj wieczorem dostalam fatalna wiadmosc od kolezanek z pracy otoz nasz szef zamyka kilka sklepow na Slasku i w tym nasz:-(
Niby bedzie czynny do konca grudnia , a co z moim macierzynskim?????Chyba nalezy mji sie i czy moge w takiej sytuacji starac sie o urlop wychowawczy jezeli umowe o prace mam do konca 2006roku.
Zero spania mialam w nocy...kupe mysli mi po glowie chodziło.....
Moj maz i rodzice mowia ze mam nie myslec o tym ale jak tu nie myslec.....

Czy jest ktoras z kobitek ktora sie nie co zna na tym wszystkim.
Moze MAŁGOSIA mi pomoze

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

reklama
Ewciu , po urlopie macierzyńskim możesz starać sie o urlop wychowawczy ale tylko do daty wygaśnięcia twojej umowy o pracę tj. do końca 2006 roku , czyli na okres jednego roku.

Do góry