reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
Cześć dziewczyny!!!
Doxa i Kika Wasze maleństwa są przesłodkie...!
Powiem Wam szczerze, że miałam dziś fatalną noc, bolał mnie brzuch i kręgosłup. Nie mogłam sobie miejsca znależć a teraz też czuję się niezbyt ciekawie...Mam nadzieję, że to nie to o czym myślę, bo z lekarzem jestem umowiona na sobotę...
No cóż....co ma być to będzie
Doxa i Kika Wasze maleństwa są przesłodkie...!
Powiem Wam szczerze, że miałam dziś fatalną noc, bolał mnie brzuch i kręgosłup. Nie mogłam sobie miejsca znależć a teraz też czuję się niezbyt ciekawie...Mam nadzieję, że to nie to o czym myślę, bo z lekarzem jestem umowiona na sobotę...
No cóż....co ma być to będzie
kaszu27
Październikowa mamusia
jasne...
słuchajcie, żebyście się nie martwiły na zapas, to chcę powiedzieć, że będę teraz rzadziej przebywała na forum, bo mój mąż ma już urlop, więc dużo czasu spędzamy razem.
W każdym razie gdyby się zaczęło...-dam znać!
słuchajcie, żebyście się nie martwiły na zapas, to chcę powiedzieć, że będę teraz rzadziej przebywała na forum, bo mój mąż ma już urlop, więc dużo czasu spędzamy razem.
W każdym razie gdyby się zaczęło...-dam znać!
M
MALENSTWO 33
Gość
DOBRA KONIEC SMUTKOW TRZEBA SIE UBIERAC I ISC NA MALE ZAKUPY NA POPRAWE HUMORU ZAJRZE POZNIEJ Z LEPSZYM NASTROJEM
E
ewcia1981
Gość
WITAM
Dziewczyny ale dzis mam okropny dzien wczoraj wieczorem dostalam fatalna wiadmosc od kolezanek z pracy otoz nasz szef zamyka kilka sklepow na Slasku i w tym nasz:-(
Niby bedzie czynny do konca grudnia , a co z moim macierzynskim?????Chyba nalezy mji sie i czy moge w takiej sytuacji starac sie o urlop wychowawczy jezeli umowe o prace mam do konca 2006roku.
Zero spania mialam w nocy...kupe mysli mi po glowie chodziło.....
Moj maz i rodzice mowia ze mam nie myslec o tym ale jak tu nie myslec.....
Czy jest ktoras z kobitek ktora sie nie co zna na tym wszystkim.
Moze MAŁGOSIA mi pomoze
Dziewczyny ale dzis mam okropny dzien wczoraj wieczorem dostalam fatalna wiadmosc od kolezanek z pracy otoz nasz szef zamyka kilka sklepow na Slasku i w tym nasz:-(
Niby bedzie czynny do konca grudnia , a co z moim macierzynskim?????Chyba nalezy mji sie i czy moge w takiej sytuacji starac sie o urlop wychowawczy jezeli umowe o prace mam do konca 2006roku.
Zero spania mialam w nocy...kupe mysli mi po glowie chodziło.....
Moj maz i rodzice mowia ze mam nie myslec o tym ale jak tu nie myslec.....
Czy jest ktoras z kobitek ktora sie nie co zna na tym wszystkim.
Moze MAŁGOSIA mi pomoze
reklama