reklama
shady
Fanka BB :)
Doxa !!!! Jestem w szoku, bylam na watku "pazdzienikowe dzieciaczki" i spojrzalam na Twoja fotke ze spacerku.....gdzie Ty masz brzuszek kobieto ????? Myslalam ze po porodzie jednak ma sie troche tego brzucholka.... aTY co???? ja tez tak chceeeeee
Doxa
Kochane mam do Was gorącą prośbę. Ponieważ ja nie mam już tyle czasu, aby śledzić na bieżąco co tutaj się dzieje, dlatego proszę o wysłanie do mnie e-maila jeśli kolejna październikowa mamusia urodzi. Wtedy uzupełnię listę w naszej galerii. Mogę na Was liczyć??
Orzech
Ty nas Doxa nie poganiaj, bo my mamy terminy na pazdziernik...tak za miesiac, to mozesz wspominac o pogodzie na spacerki, na razie chodzimy z dzidziami, tylko nie musimy sie martwic o pogode, ja z moja to nawet po deszczu chodze, a dzisiaj fakt pogoda sliczna sloneczna, wpadlysmy do tatusia do pracy i wyciagnelysmy go na obiadek do restauracyjki
Na maile mozesz liczyc, mam nadzieje, ze jedna z nas sie tym zajmie
Na maile mozesz liczyc, mam nadzieje, ze jedna z nas sie tym zajmie
malgosia_76
PATRYCJA,
Apelujemy, żebyś nie wstawiała komentarzy, w wątku gdzie wstawiamy zdjecia naszych maluszków. Proszę Cię wykasuj swój komentarz.
Komentujemy na pozostałych wątkach. W "galerii październikowych dzieciaczków", mamusie wstawiają tylko, zdjecia swoich maluszków i ewentualne komentarze do wstawianych zdjęć.
Apelujemy, żebyś nie wstawiała komentarzy, w wątku gdzie wstawiamy zdjecia naszych maluszków. Proszę Cię wykasuj swój komentarz.
Komentujemy na pozostałych wątkach. W "galerii październikowych dzieciaczków", mamusie wstawiają tylko, zdjecia swoich maluszków i ewentualne komentarze do wstawianych zdjęć.
reklama
malgosia_76
Doxa,
Cóż moge powiedzieć. BOSKO!!!
a swoją drogą, rozwaz możliwość wzięcia udziału w konkursie mokrego podkoszulka ;D
Jesteś bardzo sexowną Mamuśką i ten diaboliczny błysk w oku. KOCHANA, MY STRESA MAMY:
Jesteśmy grube, plamiaste, spuchniete i zmęczone
Cóż moge powiedzieć. BOSKO!!!
a swoją drogą, rozwaz możliwość wzięcia udziału w konkursie mokrego podkoszulka ;D
Jesteś bardzo sexowną Mamuśką i ten diaboliczny błysk w oku. KOCHANA, MY STRESA MAMY:
Jesteśmy grube, plamiaste, spuchniete i zmęczone