reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie brzuchatki!

Dzisiaj była u nas położna środowiskowa, a potem poszliśmy na spacerek, pogoda SUPER!!! Zamie sciłam fotki w galeryjce :)

reklama

Doxa !!!! Jestem w szoku, bylam na watku "pazdzienikowe dzieciaczki" i spojrzalam na Twoja fotke ze spacerku.....gdzie Ty masz brzuszek kobieto ????? ;) Myslalam ze po porodzie jednak ma sie troche tego brzucholka.... aTY co???? ja tez tak chceeeeee

Doxa, zachęcasz... chyba się wezmę za te okna ;) bo do terminu mam jeszcze [ponad miesiac, a coś czuję, że i tak przenoszę, coś za dobrze się czuję....

no wlasnie ja tez bylam w tamtym watku i widzialam zdjecia ze spacerku, nawet zapedzilam sie i zamiescilam komentarz :laugh:

Sliczny ten malenki Olivierek :)

Dzięki dziewczyny!!!!! ;D ;D ;D

Shady brzuszek to ja mam, tylko taki mięki ;) Wyglądam jak na początku ciąży ;D

Kochane mam do Was gorącą prośbę. Ponieważ ja nie mam już tyle czasu, aby śledzić na bieżąco co tutaj się dzieje, dlatego proszę o wysłanie do mnie e-maila jeśli kolejna październikowa mamusia urodzi. Wtedy uzupełnię listę w naszej galerii. Mogę na Was liczyć??

Ty nas Doxa nie poganiaj, bo my mamy terminy na pazdziernik...tak za miesiac, to mozesz wspominac o pogodzie na spacerki, na razie chodzimy z dzidziami, tylko nie musimy sie martwic o pogode, ja z moja to nawet po deszczu chodze, a dzisiaj fakt pogoda sliczna sloneczna, wpadlysmy do tatusia do pracy i wyciagnelysmy go na obiadek do restauracyjki ;)

Na maile mozesz liczyc, mam nadzieje, ze jedna z nas sie tym zajmie :)

PATRYCJA,

Apelujemy, żebyś nie wstawiała komentarzy, w wątku gdzie wstawiamy zdjecia naszych maluszków. Proszę Cię wykasuj swój komentarz.
Komentujemy na pozostałych wątkach. W "galerii październikowych dzieciaczków", mamusie wstawiają tylko, zdjecia swoich maluszków i ewentualne komentarze do wstawianych zdjęć.

reklama
Doxa,
Cóż moge powiedzieć. BOSKO!!!
a swoją drogą, rozwaz możliwość wzięcia udziału w konkursie mokrego podkoszulka ;D
Jesteś bardzo sexowną Mamuśką i ten diaboliczny błysk w oku. KOCHANA, MY STRESA MAMY:
Jesteśmy grube, plamiaste, spuchniete i zmęczone :(

Do góry