reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Dziekujemy za tips cioci Ines!!!
Mam do was może troszkę nietypowe na tym etapie ciąży pytanko... : Myślalyście już może nad imionami dla dzidzi? Ja mam imię dla dziewczynki z poprzedniej ciąży i jeśli będzie dziewuszka to na imię będzie miała Marika ale zupełnie nie wiem jakie imię dać chlopcu... Myślałam o imieniu Dawid ale mimo że mąż przystał na nie, to widzę że jakoś mu się do końca nie podoba, a i ja nie mam jakoś pewności... A jak to jest u Was?
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
A może stwierdzicie że jestem jakaś staromodna,
ale preferuję iniona zwyczajne i normalne
(oczywiście przepraszam jesli kogoś uraziłam , nie mam takiego zamieru!!!)
Dziewczynka będzie Hania, lub Zuza
chłopiec - Wojtuś, Maciuś, albo cos takiego
ale preferuję iniona zwyczajne i normalne
(oczywiście przepraszam jesli kogoś uraziłam , nie mam takiego zamieru!!!)
Dziewczynka będzie Hania, lub Zuza
chłopiec - Wojtuś, Maciuś, albo cos takiego
Podaje Wam dziewczynki link do zapoznania się. Miłego studiowania
http://www.gorny.najlepsze.pl/imiona/
http://www.gorny.najlepsze.pl/imiona/
slonko
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ja jeszcze nie myślę o imieniu, boję się zapeszyć. W ogóle jakoś tak zauważyłam, zę oboje z mężem inaczej traktujemy tą ciążę. Jakbyśmy nie chcieli się za bardzo przyzwyczjać... Okropne co? Wtedy mąż się ciągle przytulał do mojego płaskiego jeszcze brzuszka, robił mi zdjącia, na kórych nic nie było jeszcze tej ciąży widać ale, które podpisywał z dumą "Madzia w ciąży" i wogóle traktował mnie i mój brzuszek jak dwa pogańskie bóstwa... :laugh: A teraz... wspiera, kocha i pomaga ale trzyma się trochę z daleka. Brzuszka nie głaszcze, nie całuje... Wiem, zę się boi ale i tak mi przykro. A zresztą, ja też nie przmawiam tak do mojej fasolki tak jak wtedy...
Wtedy było łatwiej, piękniej... Ale może za to teraz lepiej się skończy.Oby.
Wczoraj najedliśmy się trochę strachu (znowu te bóle) i wylądowałam w szpitalu na izbie przyjęć. Miałam takie szczęście, że kiedy przyjechałam, trzy dziewczyny na raz zaczeły rodzić- wszyscy lekarze poiegli na porodówkę a nami nie miał się kto zająć. Czekałam ponad dwie godziny ale i tak sie chyba mniej denarwowałam niż Ci tatusiowie
Jestem już w domciu bo lekarz stwierdził, ze wszystko ok. Mówie, że nie widać, żeby się coś odklejało i chyba nic się nie dzieje. A te bóle to mogą być wiązadła albo jelita (w takim miejscu?!) Mam odpoczywać i sie nie przejmować. A w poniedziałek wracam do pracy
U mnie w pracy o mojej ciąży wie dyrekcja, koleżanki jeszcze nie. Dyrekcję mam wspaniałą, bardzo w porządku (wszystkim takiej życzę) więc ja też chciałam być w porządku. A że mogę w każdej chwili wylądowac na zwolnieniu wolałam ich uprzedzić czego mogą się spodziewać. A dziewczynom chyba powiem w poniedziałek. Skoro już zaczeły się zwolnienia i tak się wkrótce dowiedzą... wolę zeby ode mnie
Wtedy było łatwiej, piękniej... Ale może za to teraz lepiej się skończy.Oby.
Wczoraj najedliśmy się trochę strachu (znowu te bóle) i wylądowałam w szpitalu na izbie przyjęć. Miałam takie szczęście, że kiedy przyjechałam, trzy dziewczyny na raz zaczeły rodzić- wszyscy lekarze poiegli na porodówkę a nami nie miał się kto zająć. Czekałam ponad dwie godziny ale i tak sie chyba mniej denarwowałam niż Ci tatusiowie
Jestem już w domciu bo lekarz stwierdził, ze wszystko ok. Mówie, że nie widać, żeby się coś odklejało i chyba nic się nie dzieje. A te bóle to mogą być wiązadła albo jelita (w takim miejscu?!) Mam odpoczywać i sie nie przejmować. A w poniedziałek wracam do pracy
U mnie w pracy o mojej ciąży wie dyrekcja, koleżanki jeszcze nie. Dyrekcję mam wspaniałą, bardzo w porządku (wszystkim takiej życzę) więc ja też chciałam być w porządku. A że mogę w każdej chwili wylądowac na zwolnieniu wolałam ich uprzedzić czego mogą się spodziewać. A dziewczynom chyba powiem w poniedziałek. Skoro już zaczeły się zwolnienia i tak się wkrótce dowiedzą... wolę zeby ode mnie
reklama