reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Witam słonecznie

Jak miło zobaczyć kolejny październikowy wątek :) Moja córeczka urodziła się w październiku 2005. Trzymam kciuki za Was wszystkie i serdecznie pozdrawiam.

reklama
Gratuluję wszystkim pażdziernikowym mamusią i zycze zdrowia dla maleństwa i dla Was.

Ja w październiku (termin miałam co prawda na listopad) urodziłam Kamilka, a do was zaglądłam przez przypadek,Mamuśka , przez całą ciążę miałam chyba z 8 razy opryszczkę i smarowałam vratizolinem i wszystko było OK, dzidzia zdrowa

WITAM WSZYSTKIE PAŹDZIERNIKÓWECZKI!!!
Ja mam termin na 25 wrzesień, ale różnie to bywa, dlatego właśnie tu zajrzałam.
Pozdrawiam Was serdecznie i bardzo gratuluję zafasolkowania.
:laugh:

Gratuluję wzystkim mamusiom

Mała Mi współczuję Ci bolącego ząbka. Ja w ciąży miałam zęba leczonego kanałowo - bez prześwietlenia, więc trochę w ciemno (ale nie było wyjścia bo ząb bolał niemiłosiernie) i bez znieczulenia (chociaz podobno można ale wolałam nie ryzykować). Nie martw się , jeśli nie będzie wyjścia, na pewno Ci go zrobią. Ja byłam wtedy w 10tc.

Jeszcze raz pozdrawiam mamuski.

serdecznie gratuluję wszystkim pażdziernikowym mamusiom!!

i życzę dużo zdrówka i spokoju na całe 9 miesięcy

Dziękujemy dziewczyny za życzenia i gratulacje!  :) To bardzo miło, że o nas pamiętacie i wspomagacie nas dobrym słowem  :D

Mała Mi: Pewnie, że 07.10 to piękna data. A jeszcze fajniejsza była jakieś 3 tygodnie temu, prawda?  ;)

Gratulacje od wrześniówki 2005 dla wszystkich pażdziernikówek 2006
Czas tak szybko biegnie... Będzie dobrze, dbajcie o siebie i dzieciątka :)
Ines, nie zapominaj o nas :)

reklama
Do góry