reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witam słonecznie

Jejku jak cichutko natym wątku :( Ja wciąż jestem śpiąca tylko w nocy źle sypiam... Dzisiaj miałam biegunkę ::) Przejęłam się troszkę... Czy Wam może zdarzają się biegunki?
Co u Was słychac? Jak się czujecie? Popiszcie troszkę bo tak tu pusto...

reklama
Witaj Ines,
U mnie nic specjalnego się nie dzieje, na zapachy mnie nie odrzuca, nie rzygam,
Za to śpię i sisiam
I to tyle z odczuć :D :D :D
A jak u Was poinformowałyście rodzinke? - tą poza mężem oczywiście.

A u mnie moja babcia się dowiedziała... Nie ode mnie no ale trudno :( WOlałam jeszcze nie mówic... eh nie zawsze wychodzi tak jak byśmy chcialy. Teściowie na razie nie wiedza... chcę powiedzieć po USG czyli po 27 lutym to już niedługo. Jakoś nie lubimy, a zwłaszcza mój mąż nie lubi tajemnic i ukrywania. Wciąż boi się że się sypnie ;)

ale czemu tak chcecie ukryć, że jesteście w ciąży?! Ja zaraz po zrobieniu testu, czyli zanim jeszcze lekarz potwierdził ciążę, ogłosiłam całemu światu, że mam dzidzię w brzuszku.

W pierwszej ciąży zrobiłam tak samo jak Ty, Mamuśka... Może i masz rację że nie ma co czekać i ukrywać... Ja na pewno już wszystkim powiem po USG, czyli po 27.02 :)

A ja tak jak pisałam po USG też obwieszczę całemu światu ;D A Ty Gwiazdeczko kiedy się do doktorka wybierasz? Kiedy pierwsze USG?

reklama
Ines, ja tu czekam jak na szpilkach, chyba poszukam jakiegos innego gina, bo do tego jak widac nie moge sie dopchac...A tez juz bym chciala cos wiedziec. Mnie w brzuniu dzisiaj cos tak ciagnie....oby to nic nie dobrego... :-[

Do góry